«Kuzey Guney»: Γνωρίστε τους πρωταγωνιστές της καθημερινής σειράς του Star!

Οι ηθοποιοί του δραματικού σίριαλ, σε πρώτο πλάνο

«Kuzey Guney»: Γνωρίστε τους πρωταγωνιστές της καθημερινής σειράς του Star!

Πόσες φορές βλέποντας στο Star την καθημερινή σειρά «Kuzey Guney» δεν έχετε αναρωτηθεί ποιοι είναι στην πραγματικότητα οι πρωταγωνιστές της;

Ώρα λοιπόν να τους γνωρίσετε σε πρώτο πλάνο, για να σας λυθεί και η απορία.

-Κιβάντς Τατλιτούγ (Κουζέι)

Θεωρείται ένας από τους πιο γοητευτικούς και ταλαντούχους ηθοποιούς. Στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης υπάρχει παντού το πρόσωπο του σε κάθε είδους διαφημιστικής καμπάνιας. Κάθε του εμφάνιση προκαλεί κυκλοφοριακή συμφόρηση και υστερία στο γυναικείο πληθυσμό ενώ είναι γνωστός ως ο «Μπραντ Πιτ της Ανατολής».

Το πιο λαμπερό, ανερχόμενο αστέρι του τουρκικού σινεμά συνδυάζει γοητεία και χάρισμα και σύμφωνα με σφυγμομετρήσεις σε εφημερίδες και περιοδικά της Τουρκίας είναι «ο πιο σέξι Τούρκος ηθοποιός».

Κιβάντς Τατλιτούγ 1.jpg
Γεννήθηκε στις 27 Νοεμβρίου 1983 στα Άδανα και έχει ύψος 1.87. Το όνομα του (Κιβάντς) σημαίνει «περηφάνια» ενώ το επίθετο του (Τατλιτούγ) «γλυκός», όπως και το επάγγελμα του πατέρα του, που είναι ζαχαροπλάστης, μια οικογενειακή παράδοση 100 ετών!

Έχει 4 ακόμα αδέλφια ενώ στο γυμνάσιο ήταν εξαιρετικός μπασκετμπολίστας αλλά λόγω ενός τραυματισμού δεν μπόρεσε να συνεχίσει σε επαγγελματικό επίπεδο. Το 1997 η οικογένεια μετακόμισε στην Κωνσταντινούπολη εξαιτίας της ασθένειας του πατέρα του, που έπρεπε να λάβει μια ειδική θεραπεία.

Η εντυπωσιακή του εμφάνιση ήταν το εισιτήριο για να μπει στον χώρο της showbiz. Ασχολήθηκε αρχικά με το μόντελινγκ το 2002, όπου κέρδισε τον παγκόσμιο τίτλο του «ωραιότερου άντρα μοντέλου», που είχε πάρει πριν κάποια χρόνια και ο Κενάν Ιμιρτζαλίογλου. Και οι δύο στη συνέχεια κατέκτησαν και την τηλεόραση.

Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στη σειρά «Ασημένια Φεγγάρια» το 2005 και είχε σχολιαστεί το γυμνασμένο του κορμί αλλά και το τατουάζ του. Ήταν η πρώτη τηλεοπτική τουρκική σειρά, που πουλήθηκε στη Μέση Ανατολή και χάρισε την απόλυτη επιτυχία στον νεαρό πρωταγωνιστή. Οι ερωτικές σκηνές στην επόμενη σειρά, όπου πρωταγωνιστούσε, «Πειρασμός» με τη Μπερέν Σαάτ, είχαν επίσης απασχολήσει έντονα τον τουρκικό Τύπο.

Για τις τηλεοπτικές του ερμηνείες έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία σε διάφορες διοργανώσεις της Τουρκίας. Είναι επίσης ο νεαρότερος Πρεσβευτής Καλής Θέλησης της Unicef στον κόσμο.

Ο Κιβάντς Τατλιτούγ έχει κλέψει πολλές γυναικείες καρδιές και κατά καιρούς του χρεώνουν σχέσεις με μοντέλα και συμπρωταγωνίστριες του. Ενώ ήταν έτοιμος να παντρευτεί με την πρώην Μις Τούρκια, Εζρά Ακίν, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του. Εκείνος βρήκε γρήγορα παρηγοριά στην αγκαλιά του μοντέλου Φλορένς Γιουτζίν αλλά και αυτή η σχέση δεν κράτησε. Αιτία; Η απόσταση καθώς οι υποχρεώσεις της Φλορένς στο Παρίσι δεν μπορούσαν να συνδυαστούν με τις υποχρεώσεις του Κιβάντς στην Τουρκία.

Η νέα αγαπημένη του Κιβάντς είναι η ενδυματολόγος Μπασάκ Ντιζέρ. H ενδυματολόγος χώρισε για χάρη του από τον επιχειρηματία σύζυγό της. Οι φήμες θέλουν τη Μπασάκ να ζηλεύει τρομερά τον νεαρό πρωταγωνιστή και να τον ακολουθεί σε κάθε γύρισμα, όπου και αν είναι αυτό.

Σε συνέντευξη, που έδωσε σε περιοδικό, η Μπασάκ δήλωσε πως είναι σχεδιάστρια μόδας και θέλει ο κόσμος να τη γνωρίζει για τη δουλειά της και όχι για την προσωπική της ζωή. Παρόλαυτα δήλωσε ευτυχισμένη στο πλευρό του Κιβάντς.

Σε συνέντευξη του για την τουρκική έκδοση του περιοδικού ELLE και σε ερώτηση για το ποια είναι η ιδανική γυναίκα για εκείνον, ο Κιβάντς είχε απαντήσει: «Δεν είναι παραγγελία. Δεν έχει να κάνει με το αν κάποια είναι ξανθιά, μελαχρινή, κοκκινομάλλα ή έχει γαλάζια μάτια. Σε έναν άνθρωπο σε έλκει αυτόματα το πνεύμα του και η ψυχή του».

Ένα δημοσίευμα σχετικά με την υγεία του έκανε τις απανταχού θαυμάστριες του να καρδιοχτυπήσουν. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sozcu» ο ηθοποιός νοσηλεύτηκε σε ιδιωτική κλινική για αντιμετωπίσει την «υπνική άπνοια» από την οποία ταλαιπωρείται. Πρόκειται για μια διαταραχή του ύπνου, στην οποία ο οργανισμός σταματάει να αναπνέει και μπορεί να αποβεί μοιραία.

Ο Κιβάντς επενδύει τις υψηλές αμοιβές του και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει αγοράσει ακίνητα σε Παρίσι, Λονδίνο, Κωνσταντινούπολη ενώ το πάθος του είναι τα γρήγορα αυτοκίνητα.Ένα κρυφό του όνειρο είναι να γίνει σεναριογράφος ενώ βρίσκει εξίσου συναρπαστική με την υποκριτική, τη δουλειά πίσω από τις κάμερες.

Για τις ανάγκες της σειράς «Kuzey Guney» ο Κιβάντς ερμήνευσε κάποια τραγούδια και του δόθηκε η ευκαιρία να ξεδιπλώσει και αυτό το ταλέντο του, με τα media να μιλάνε για μια νέα καριέρα στη δισκογραφία.

Για την ίδια σειρά ο ηθοποιός ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής για να χάσει 10 κιλά καθώς υποδύεται τον πυγμάχο.

Για τον ρόλο του Κουζέι είχε δηλώσει: «Στην πραγματικότητα ο Κουζέι είναι ένα βαθιά πληγωμένο παιδί και αν του δινόταν η ευκαιρία θα έκανε πολλά πράγματα. Ενώ είναι έξυπνος, εργατικός και θέλει να βοηθά τους συνανθρώπους του, οι άλλοι έχουν προκαταλήψεις εναντίον του».

Η αμοιβή του για την τελευταία σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί, ανέρχεται στις 260.000 τουρκικές λίρες ανά επεισόδιο, ποσό που ξεπερνά τις αμοιβές και των πιο καλοπληρωμένων ηθοποιών στη γειτονική χώρα, ενώ συνολικά το κόστος του κάθε επεισοδίου ξεπερνά τις 2.000.0000 τουρκικές λίρες.

-Μπουγκρά Γκιουλσόι (Γκιουνέι)

Γεννήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου του 1982 στην Άγκυρα και έχει ύψος 1.75.

Είναι απόφοιτος της αρχιτεκτονικής ενώ έχει σπουδάσει φωτογραφία και γραφιστική αλλά τελικά τον κέρδισε η υποκριτική.

Μπουγκρά Γκιουλσόι 1.jpg
Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στη σειρά «Μοιραίος Έρωτας» ενώ καταξιώθηκε στη σειρά «Φατμαγκιούλ». Ο πρωταγωνιστικός του ρόλος στη σειρά «Kuzey Guney» επισφράγισε την επιτυχημένη του πορεία.

Αγαπάει τη φωτογραφία και ασχολείται για περισσότερα από 10 χρόνια. Μοιράζεται τις φωτογραφίες του με τους θαυμαστές του στο Instagram το οποίο λατρεύει «To Instagram είναι μια διεθνής επίσημη εφαρμογή. Σου προσφέρει τη δυνατότητα να έρθεις σε επαφή και να δεις αυτό που βλέπουν οι άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη την ίδια στιγμή. Νιώθω σαν να παρακολουθώ ένα ντοκιμαντέρ με το Instagram».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το από πού πηγάζει το ταλέντο του, ο Μπουγκρά απάντησε «Παίζω με το ένστικτό μου. Τα παιδιά συνέχεια παίζουν. Μεγάλωσα αλλά συνέχισα να παίζω».

Το 2011 παντρεύτηκε με την επίσης ηθοποιό Μπουρτσού Καρά αλλά χώρισαν μόλις ένα χρόνο μετά.

Οϊκού Καραγιέλ (Τζεμρέ)

Η Οϊκού Καραγιέλ, το κορίτσι με τα σμαραγδένια μάτια, γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη στις 20 Αυγούστου του 1990 και ερμηνεύει τον ρόλο της Τζεμρέ, μιας όμορφης κοπέλας, που την ερωτεύονται δύο αδέλφια.

Έχει δηλώσει πως έχει ζήσει μια παρόμοια ερωτική ιστορία «Όταν ήμουν στο πανεπιστήμιο ήμουν ερωτευμένη με δύο συμμαθητές μου. Τελικά έκανα την επιλογή μου και διάλεξα αυτόν, που εμπιστευόμουν περισσότερο, ένιωθα ασφαλής μαζί του και ήξερα πως μπορώ να στηριχτώ πάνω του.

Η Οϊκού έδειξε από μικρή την αγάπη της για το θέατρο και όταν τελείωσε το γυμνάσιο θηλέων μπήκε στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης στο τμήμα Ωδείου – Θεάτρου. Ενώ ακόμα φοιτούσε επιλέχτηκε ανάμεσα σε 30 υποψήφιους για έναν θεατρικό ρόλο.

Οϊκού Καραγιέλ 1.jpg
Χαρακτηρίζει τον εαυτό της χαμηλών τόνων, ντροπαλό, νευρικό ενώ δεν ανοίγεται στους ανθρώπους και δεν κάνει εύκολα φιλίες. Δεν πιστεύει πως η επιτυχία και η φήμη, έχει αλλοιώσει τον χαρακτήρα της.

Έχει δίδυμη αδελφή, η οποία δεν ασχολείται με το χώρο της showbiz. «Είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό για εκείνη όταν την περνάνε για εμένα και γίνεται χειρότερο όταν δεν την πιστεύουν όταν τους εξηγεί πως δεν είμαι εγώ» λέει η Οϊκού.

Όταν δεν έχει γυρίσματα απολαμβάνει το σπίτι της και τη μαγειρική. Δηλώνει ότι φτιάχνει ωραίο ψωμί και θαυμάστρια του βρετανού μάγειρα και παρουσιαστή, Τζέιμς Όλιβερ.

Έχει δηλώσει πως δεν της αρέσει να δίνει συνεντεύξεις και έχει αισθανθεί άβολα με πολλούς δημοσιογράφους, τους οποίους χαρακτήρισε «λύκους που επιτίθενται».

Για τη συνεργασία της με τον Κιβάντς Τατλιτούγ δήλωσε: «Φυσικά και είναι ένας πολύ ωραίος άντρας αλλά όταν βρισκόμουν μαζί του στα γυρίσματα το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά μου».

-Ριζά Κοτζάογλου

Γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου του 1979 στη Σμύρνη και έχει ύψος 1.70.

Έχει μακρά θητεία στο θέατρο αλλά έγινε γνωστός από τον ρόλο του ψυχοπαθούς Τεμούζ στη σειρά «Εζέλ». Στη σειρά «Kuzey Guney» υποδύεται έναν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα, τον Αλί, τον αδελφικό φίλο του Κουζέι.

Για τον ρόλο του στη σειρά έχει δηλώσει: «Τον αγαπάω τον Αλί γιατί είναι καλόκαρδος χαρακτήρας. Άλλωστε, όποιος και αν είναι ο ρόλος, που υποδύομαι, πάντα τον αγαπάω. Πάντα βλέπω τον εαυτό μου ως μέσο για να πετύχουν οι σεναριογράφοι το στόχο τους. Προσπαθώ να ανταποκρίνομαι στις απαιτήσεις τους, όπως και στις απαιτήσεις των σκηνοθετών».

Ριζά Κοτσάογλου.jpg
Έκανε το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό του ντεμπούτο το 2001 και από τότε έχει συνεχή και αξιοσημείωτη παρουσία ενώ έχει συνεργαστεί με τους ηθοποιούς Τσετίν Τεκιντόρ (Άσι, Karadayi), Οκάν Γιαλαμπίκ (Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής), Γιγκίτ Οζσενέρ (Κισμέτ, Εζέλ,Son).

Ο ηθοποιός αυτή την εποχή παίζει στη σειρά «Karadayi» και οι κακές γλώσσες τον θέλουν ζευγάρι με τη συμπρωταγωνίσριά του, Μελικέ Γιάλοβα, γεγονός που έφερε το τέλος στη σχέση του με το μοντέλο και ηθοποιό, Μπερίλ Καγιάρ. Κανένας από τους δύο δεν έχει παραδεχθεί τη σχέση. Στις κατακτήσεις του συγκαταλέγονται οι ηθοποιοί Μελίσα Σοζέν και Σααντέτ Ακσόι, γνωστές στο ελληνικό κοινό από τη σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρέπης».

-Μπαντέ Ιστσίλ

Η εντυπωσιακή ξανθιά με ύψος 1.73 γεννήθηκε στις 8 Αυγούστου του 1983 στην Κωνσταντινούπολη. Έγινε γνωστή από τον ρόλο της Σεμπνέμ στη σειρά «Εζέλ». Έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας αλλά τελικά την κέρδισε η υποκριτική.

Το 1998 παντρεύτηκε τον ηθοποιό και μουσικό Μαχσούν Κιρμιτζιγκιούλ αλλά το 2005 χώρισαν.

Μπάντε Ιστσίλ.jpg
Η Μπαντέ βρήκε ξανά την ευτυχία στο πρόσωπο του επιχειρηματία Μάλκοτς Σουάλπ. Παντρεύτηκαν στις 31 Μαίου 2013 και σε λίγους μήνες θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί.

Η ίδια δηλώνει πως δεν ψωνίζει συχνά αλλά όταν το κάνει είναι πάντα μαζί με τη μητέρα της γιατί εμπιστεύεται την κρίση και το γούστο της. Λατρεύει τους δημιουργικούς συνδυασμούς και τα αγαπημένα της αξεσουάρ είναι τα δαχτυλίδια, τα ρολόγια και τα γυαλιά ηλίου.

Στη σειρά «Kuzey Guney» υποδύεται την Μπανού, ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, τρελά ερωτευμένο με τον Γκιουνέι.

-Μερβέ Μπουλουγούρ

Γεννήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 1987 στην Κωνσταντινούπολη και έχει ύψος 1.67.

Η καριέρα της απογειώθηκε μετά τη συμμετοχή της ως Ζεϊνέπ στη σειρά «Kuzey Guney» και κέρδισε τον ρόλο της Νουρμπανού στη σειρά «Σουλεϊμάν, ο Μεγαλοπρεπής».

Μερβέ Μπολουνγκούρ.jpg
Ο δεσμός της με τον ηθοποιό Τολγκαχάν Σαγισμάν (Λάλε, έρωτας στην Κωνσταντινούπολη) είχε απασχολήσει τα τουρκικά media ενώ φήμες τη θέλουν ζευγάρι με τον Εγκίν Οζτούρκ, τον τηλεοπτικό σύζυγό της στη σειρά «Σουλεϊμάν, ο Μεγαλοπρεπής».

Λατρεύει τον σκύλο της Τσίκο και τις αμερικάνικες σειρές και δηλώνει κυκλοθυμική, ένα στοιχείο του χαρακτήρα της, που θέλει να βελτιώσει.

Τον Οκτώβριο του 2013 η νεαρή ηθοποιός απασχόλησε τα τουρκικά μέσα όταν πάρκαρε παράνομα το αυτοκίνητο της και πήγε για ψώνια με φίλη της, με αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακό χάος σε λεωφόρο της Κωνσταντινούπολης.

-Καάν Τασανέρ

Γεννήθηκε στις 23 Απριλίου το 1979. Ο νεαρός ηθοποιός είχε λάβει μέρος σε πολλές σειρές αλλά η αναγνώριση ήρθε με τον ρόλο του κακού Ερντογάν στη σειρά «Φατμαγκιούλ», όπου συμπρωταγωνιστούσε με τον Μπουγκρά Γκιουλσόι. Η βράβευση του για την ερμηνεία του αυτή, άνοιξε τις τηλεοπτικές πόρτες. Ο ίδιος παραδέχεται πως ο συγκεκριμένος ρόλος ήταν σταθμός στην καριέρα του.

Καάν Τασανέρ.jpg
Δεν έχει λογαριασμό στα social media γιατί θεωρεί πως είναι ανειλικρινή. Δεν του αρέσει να ξενυχτάει και όταν βγαίνει προτιμά ήσυχα καφέ και εστιατόρια για να δει τους φίλους του. Δηλώνει φανατικός σπιτόγατος και αυτό το επιβεβαιώνει…η αγαπημένη του γάτα, η Μέρφι.

Στη σειρά «Kuzey Guney» υποδύεται τον αστυνομικό Σερέφ.

-Ζερίν Τεκιντόρ

Γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου του 1964.

Έχει σπουδάσει υποκριτική αλλά και ζωγραφική.

Ξεκίνησε την καριέρα της το 1985 από το Κρατικό Θέατρο των Αδάνων και το 1987 έγινε μέλος του Εθνικού Θεάτρου της Άγκυρας. Αργότερα σπούδασε ζωγραφική στη Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Bilkent, όπου και αποφοίτησε το 1994.

Έχει κάνει πολλές εκθέσεις ζωγραφικής στην Τουρκία με τελευταία αυτή το 2011.

Ζερίν Τεκιντόρ.jpg

Ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Τσετίν Τεκιντόρ, γνωστό στο ελληνικό κοινό από τις σειρές «Άσι» και «Karadayi» και έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Χίρα.

Στη σειρά «Kuzey Guney» υποδύεται την Γκιουλτέν, μητέρα της Τζεμρέ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top