Ο Τζάκι Τσαν μας κάνει απόψε παρέα στο Star!

«Mr. Nice Guy», με περιπέτεια και χιούμορ, απόψε στις 22:00

Ο Τζάκι Τσαν μας κάνει απόψε παρέα στο Star!

​Μία από τις καλύτερες περιπέτειες με πρωταγωνιστή τον Τζάκι Τσαν μεταδίδει σήμερα, Τρίτη, στις 22:00, το Star: ο λόγος για το «Mr. Nice Guy», σε σκηνοθεσία Χουνγκ Σάμο!

Ο Τζάκι είναι ένας επιτυχημένος σεφ που έχει εκπομπή μαγειρικής στην τηλεόραση. Δεν θ’ αργήσει να έρθει η στιγμή που μια συμμορία εμπόρων ναρκωτικών θα προσπαθήσει να δολοφονήσει τον Τζάκι, όταν θα πέσει στα χέρια του τελευταίου μια βιντεοκασέτα, που μπορεί να οδηγήσει τους κακοποιούς στη φυλακή. Παράλληλα, ο άμοιρος σεφ θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια ομάδα αδίστακτων μοτοσυκλετιστών, που θέλουν να ιδιοποιηθούν την κασέτα προκειμένου να εκβιάσουν τους εμπόρους ναρκωτικών...

Ο Χουνγκ Σάμο, μπορεί να μην είναι ευρύτερα γνωστός στο αμερικανικό και ευρωπαϊκό κοινό, όμως στην πατρίδα του, το Χονγκ Κονγκ, θεωρείται μαζί με τον Τσάκι Τσαν, ως ένας από τους καλύτερους κωμικούς ηθοποιούς και εξπέρ στις ανατολικές πολεμικές τέχνες. Οι δυο τους, έχουν πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες δράσης, οι περισσότερες από τις οποίες ήταν σκηνοθετημένες από τον Χουνγκ Σάμο (όπως «My lucky stars», «Twinkle, Twinkle my lucky star», «Heart of the Dragon»).

Οι δύο ηθοποιοί, που είναι παιδικοί φίλοι, επανένωσαν τις δυνάμεις τους για ��η δημιουργία αυτού του φιλμ, που αποτελεί έναν άψογο συνδυασμό καταιγιστικής περιπέτειας και ξέφρενης κωμωδίας. Θεαματικότατες αναμετρήσεις σώμα με σώμα διασταυρώνονται με απίστευτη ταχύτητα με ένα θεότρελο χιούμορ κόμικ αισθητικής και ο κινέζος πρωταγωνιστής, υπερκινητικότατος όσο ποτέ άλλοτε, δεν αφήνει τίποτε όρθιο!

Για μια ακόμη φορά, οι θεατές θα απολαύσουν το αμίμητο και ευρηματικότατο χορογραφικό ταλέντο του Τσάκι Τσαν στις ανατολικές πολεμικές τέχνες, εξαιτίας του οποίου επάξια απόκτησε το παρατσούκλι «ο Μπάστερ Κίτον του Κουνγκ Φου».

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top