Μόνο στο star.gr: New Entry στο «Δέστε τους»!

Ποια είναι τα δυο νέα μέλη της τηλεοπτικής παρέας;

New entry έχουμε στο «Δέστε τους». Μετά τις απολύσεις δυο δημοσιογράφων τον Απρίλιο, δυο νέα μέλη προστέθηκαν στην τηλεοπτική παρέα των Μουτσινά, Ηλιάκη και Καινούργιου.

Πρόκειται για τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, και τον Νίκο Παρτσώλη, οι οποίοι διατηρούν πολύ καλές σχέσεις με τον παρουσιαστή, και θα βρίσκονται πίσω από τις κάμερες.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίο�� κατά το παρελθόν μάλιστα είχε εργαστεί στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη αλλά και στην ΙΜΑΚΟ, ενώ ο Νίκος Παρτσώλης, δούλευε στην εκπομπή «Μπλα Μπλα», και είναι καλός φίλος του Μουτσινά.

Θυμίζουμε, πως πριν από δυο μήνες περίπου, ο Νίκος Μουτσινάς είχε κατηγορηθεί πως είχε απολύσει τους δυο δημοσιογράφους.

Ο ίδιος πάντως ε��χε βγει και το είχε διαψεύσει λέγοντας πως «δεν μπορώ ν΄απολύσω και να διώξω κόσμο. Δεν έχω αυτή τη δυνατότητα, αλλά και να την είχα δεν θα το έκανα στο τέλος της χρονιάς. Ήταν μια απόφαση του καναλιού να γίνει έτσι. Εγώ απλά είχα μιλήσει και είχα πει ν΄αλλάξουν κάποιοι δημοσιογράφοι και να μετατοπιστούν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top