Ν. Γερμανού: «Είμαι ερωτευμένη, αλλά όχι με τον Χαριτάτο»

Τι αποκαλύπτει για τον άνδρα που την κάνει να λάμπει;

Ν. Γερμανού: «Είμαι ερωτευμένη, αλλά όχι με τον Χαριτάτο»

Για τα προσωπικά της και το μέλλον της εκπομπής της μίλησε η Ναταλία Γερμανού, διαψεύδοντας ότι είναι ζευγάρι με τον Σπύρο Χαριτάτο.

«Ο Σπύρος είναι αγαπημένος μου φίλος κι ένα εξαιρετικό παιδί, αλλά δεν είναι ο Σπύρος ο άνδρας με τον οποίο είμαι ερωτευμένη», είπε η Ναταλία, χωρίς όμως να δίνει ακόμα στοιχεία για τον άνδρα μυστήριο που της έχει κλέψει την καρδιά.

«Πιστεύω ότι μερικά πράγματα δεν τα δημοσιοποιείς. Τα μοιράζεσαι όταν έρθει η ώρα, όταν είσαι σίγουρη, όταν αισθάνεσαι πια 100% ότι ήρθε η ώρα του “μοιράσματος” με τον κόσμο. Όταν είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα το προστατεύεις», είπε η Ναταλία.

Δεν έκρυψε όμως ότι βρίσκεται σε μια πολύ καλή φάση στην προσωπική της ζωή, προσθέτοντας ότι κάτι τέτοιο είχε να της συμβεί αρκετό καιρό.

«Τα πιο ωραία πράγματα γίνονται εκεί που λες ότι αποκλείεται να μου ξανασυμβεί, τελείωσε, παραιτούμαι, δε θα συμβεί τίποτα καλό», είπε το Ναταλάκι, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι δεν βλέπει γάμο και νυφικό στον ορίζοντα.

«Πιστεύω πως δεν χρειάζεται. Αυτά τα πράγματα είναι ίσως πιο ωραία σε πιο νεαρές ηλικίες, όταν έχεις τη χαρά να βάλεις νυφικό, να το γλεντήσεις με τους φίλους σου. Εγώ όλα αυτά τα έκανα τότε που έπρεπε να τα κάνω, τότε που ήθελα, δεν είμαι σε τέτοια φάση πια», είπε.

Όσο για τα επαγγελματικά, η Ναταλία είπε ότι βρίσκονται ακόμα στις πρώτες συζητήσεις με τους υπεύθυνους του ALPHA και ελπίζουν τον «Μες στην καλή χαρά» να πάει και του χρόνου.

«Πιστεύω ότι πια κανείς δεν είναι 100% σίγουρος για το τι θα κάνει του χρόνου, εκτός από αυτούς που έχουν βάλει την υπογραφή τους στα συμβόλαιά τους της επόμενης χρονιάς. Εγώ δεν έχω υπογράψει, οπότε δεν μπορώ να σας πω με το χέρι στην καρδιά ότι ναι είμαι 100% σίγουρη. Θέλω να πιστεύω, ελπίζω και εύχομαι να πάνε όλα καλά και να συνεχίσουμε», τόνισε.​​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top