Μενεγάκη: «ο Κώστας Καρράς με έσπρωξε με το ζόρι στον “Πρωινό Καφέ”»

Το συγκινητικό «αντίο» της παρουσιάστριας στον ηθοποιό

Μενεγάκη: «ο Κώστας Καρράς με έσπρωξε με το ζόρι στον “Πρωινό Καφέ”»
Με αφι��ρωμα περίπου μίας ώρας και αναμνήσεις από την συνεργασία τους αποχαιρέτησε η Ελένη Μενεγάκη τον Κώστα Καρρά, λέγοντας μεταξύ άλλων πως ήταν ο άνθρωπος που την έπεισε να παρουσιάσει τον «Πρωινό Καφέ»!

«Έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις από τον Κώστα Καρρά. Ήταν ο άνθρωπος που όχι μόνο με έσπρωξε στον «Πρωινό Καφέ», αλλά με συνόδευσε την πρώτη μέρα και με συζήτησε 1 μήνα πριν και μου έκανε αυτό που λέμε ψηστήρι, ότι δηλαδή πρέπει να το κάνω όσο κι ας μου φαινόταν αδύνατο», διηγήθηκε η παρουσιάστρια με την συγκίνηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

Ανάμεσα σε παλιότερες συνεντεύξεις του ηθοποιού, η Ελένη κατέθεσε την δική της μαρτυρία για τον άνθρωπο Κώστα Καρρά. «Δεν ήθελα να μπω σε αυτή τη διαδικασία, να αναλάβω τον «Πρωινό Καφέ» από την στιγμή που δεν πίστευα σε μένα. Ήταν πάντα δίπλα μου και μου έκανε ψυχολογική υποστήριξη», συνέχισε.

«Τον γνώρισα στο «Πάτερ Ημών» και ενώ δεν τον ήξερα πιο πριν καθόλου. Δεν ξέρω αν μπορώ να πω με αγάπησε πολύ, αλλά του πήγα», ανάφερε η παρουσιάστρια και δεν δίστασε να παραδεχθεί πως στο σήριαλ είπε ευκολότερα «ναι» απ’ ότι στον «Πρωινό Καφέ»: «το σήριαλ το είδα ως ότι μου ανοίγεται μια πόρτα στον ΑΝΤ1, δεν ήξερα αν θα υπήρχε «Mega Banca» στο Mega την επόμενη χρονιά. Ε, ήμουν και 23 χρονών, δεν καταλάβαινα και πολλά».

Μάλιστα, η Ελένη δεν παρέλειψε να πει ότι ο ρόλος της στο «Πάτερ Ημών» μεγάλωσε χάρη σε παρέμβαση του Κώστα ��αρρά, ενώ εκείνος την βοηθούσε να μάθει τα λόγια, καθώς δεν μπορούσε να τα θυμηθεί με τίποτα και ήταν η χαϊδεμένη του, που την είχε πάντα υπό την προστασία του.

«Αυτός ήταν ο Κώστας Καρράς κι εγώ ήμουν ένα τίποτα. Εκείνος επέμενε, ήταν εκείνος που διαπραγματεύτηκε την όλη ιστορία και με υποστήριξε όσο σχεδόν κανείς στο θέμα του «Πρωινού Καφέ», ότι έπρεπε να το κάνω… Σχεδόν με φόρεσε με το ζόρι. Μου έλεγε "δεν είναι δυαντόν να σε ξέρω και να αφήνεις τέτοια ευκαιρία να σου φύγει από τα χέρια"», κατέληξε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top