Τάμτα: “Η κόρη μου σνόμπαρε τον Σάκη”

“Δεν της αρέσει καθόλου η δουλειά μου”

Τάμτα: “Η κόρη μου σνόμπαρε τον Σάκη”
Για την κόρη της μίλησε η Τάμτα μαζί με την Ελένη, αποκαλύπτοντας ότι η 16χρονη πλέον Άννι δεν ακούει καν την μουσική της μαμάς της.

“Δεν την αφορά καθόλου η δουλειά μου. Δεν της αρέσει. Να φανταστείς ότι την πρώτη φορά που τραγουδούσα με τον Σάκη ήρθε μόνο μια φορά, είδε εμένα και μετά μου ζήτησε να καλέσω ταξί για να φύγει”, αποκάλυψε η Τάμτα, κάνοντας ακόμα και την Ελένη να απορήσει.

Διότι όπως μάθαμε η μικρή δεν ακούει καθόλου εμπορική μουσική, παρά μόνο κάτι underground συγκροτήματα που δεν τα ξέρει ούτε και η ίδια.

Η Τάμτα είπε επίσης ότι η κόρη της πέρασε μια πολύ δύσκολη εφηβεία, με αρκετές συγκρούσεις και κόντρες, αλλά τώρα έχει αρχίσει και ηρεμεί, διευκολύνοντας έτσι και τις μεταξύ τους σχέσεις.

“Ευτυχώς συζητάμε πολύ το θέμα των αγοριών. Της έχω μιλήσει και όταν κάτι τρέχει είμαι η πρώτη που έρχεται και μου μιλά”, είπε η Τάμτα.

Μάλιστα η κόρη της έχει αρχίσει να της παίρνει τα t – shirts και τα παντελόνια , αν και ακόμα ευτυχώς δεν φορούν το ίδιο νούμερο παπούτσια για να της τα παίρνει.

Όσο για τις σχέσεις της Τάμτα; Η Άννι έχει πάντα άποψη για τους άνδρες που είναι στο πλευρό της μαμάς της.

“Έχει άποψη για τον άνθρωπο που θα είναι δίπλα μου. Θέλει να με προσέχει, να με φροντίζει, να μην τσακωνόμαστε. Όταν χώρισα με τον Γρηγόρη είχε στεναχωρηθεί πολύ γιατί τον αγαπάει”, είπε.

Η Τάμτα μόλις ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της με τον Γιώργο Μαζωνάκη και θα ξεκινήσει περιοδεία σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top