Ο γάμος του Βασίλη Τρίκαρδου!!!

Στο κλαμπ των παντρεμένων ο περιζήτητος εργένης

Ο γάμος του Βασίλη Τρίκαρδου!!!

Ένας από τους τελευταίους περιζήτητους εργένηδες της κοσμικής Αθήνας, ο Βασίλης Τρίκαρδος, υπέκυψε τελικά στην αγαπημένη του Μαριάντζελα Παράβαλου.

Ο Βασίλης και η Μαριάντζελα γνωρίζονται από παιδιά, αλλά ο έρωτάς τους κρατάει μόλις δύο χρόνια. Αυτό ωστόσο δεν τους εμπόδισε να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, στην Αγία Τριάδα της Εκάλης, και να δώσουν όρκους πίστης.

Πρώτος έφτασε στην εκκλησία ο γαμπρός, όπως συνηθίζεται άλλωστε. Ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και με τη μία δήλωσε «έτοιμος για το πάρτι»

Η Μαριάντζελα «έστησε» τον Βασίλη για είκοσι λεπτά και εμφανίστηκε στην εκκλησία με αυτοκίνητο αντίκα, συνοδευόμενη από τον πατέρα της Μαρίνο Παράβαλο και φορώντας νυφικό με την υπογραφή της Λουκίας.

«Θα περιμένετε μία ώρα να κατέβω» είπε απευθυνόμενη με χιούμορ στους καλεσμένους, ενώ ο γαμπρός έδειχνε ιδιαίτερα ανυπόμονος.

Νύφη και γαμπρός συνέχισαν τα πειράγματα μπροστά σε συγγενείς και φίλους, ακόμα και μπροστά στην εκκλησία.

«Το σκέφτομαι» είπε η Μαριάντζελα, ανεβαίνοντας τα σκαλιά, ενώ ο γαμπρός της έκανε νοήματα και έλεγε «έλα – ελά».

Στα πειράγματα αυτά απάντησαν βέβαια και οι φίλοι του ζευγαριού, αλλά μετά το μυστήριο, αφού όπως θα δείτε και στο βίντεο, εκτός από τις ευχές τους, τους …κρέμασαν και τενεκεδάκια στο αυτοκίνητο.

Πρώτη ανάρτηση: 18- 07- 2010 23:39

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top