Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Όσα είπε για τη μαμά της, συγκίνησαν τη Φαίη Σκορδά

«Πήρα το επίθετό της, όταν τη χάσαμε»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Mega
Ακούστε το άρθρο --:-- λεπτά
Με μια ματιά - by STAR AI
  • Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά "Οι Αθώοι" και την ηρωίδα Μαργαρίτα.
  • Αναφέρθηκε στη μητέρα της που έχει πεθάνει, εξηγώντας την απόφασή της να κρατήσει το επίθετο Φαμέλη για συναισθηματικούς λόγους.
  • Περιέγραψε την εμπειρία του πένθους της ως δύσκολη και ετεροχρονισμένη, με ψυχοσωματικά συμπτώματα.
  • Η Φαίη Σκορδά συγκινήθηκε από την αναφορά της Χειλά στη μητέρα της, αναγνωρίζοντας την απώλεια ως μέρος της ζωής.

Καλεσμένη στο Buongiorno της Φαίης Σκορδά ήταν το πρωί της Πέμπτης η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Ποζάρει με μπικίνι πριν το τηλεοπτικό comeback της!

Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Mega Οι Αθώοι, μίλησε για τον ρόλο της «Μαργαρίτας», ενώ έκανε και μια σπάνια αναφορά στη μητέρα της που έχει φύγει από τη ζωή.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη στη σειρά του Mega Οι Αθώοι

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη στη σειρά του Mega Οι Αθώοι

«Η Μαργαρίτα λειτουργεί πολύ με το ένστικτο νιώθω. Είναι λίγο ένα αγρίμι. Νομίζω ότι θα προτιμούσε να είναι άντρας, ας πούμε. Δεν μπορεί να συλλάβει το ότι οι γυναίκες είναι, τότε τώρα όχι ευτυχώς τόσο γιατί ακόμα έχουμε λίγη δουλειά, αλλά δεν μπορεί να δεχτεί αυτήν την ανισότητα η Μαργαρίτα. Παντρεύεται πολύ νωρίς, κάνει οικογένεια, προσπαθεί να αυγατίσει την περιουσία της», είπε αρχικά.

Χειλά Φαμέλη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης της Δανάης Μιχαλάκη

«Αυτή η δουλειά, επειδή την προετοιμάζαμε και τόσο καιρό και το περίμενα τόσα χρόνια και τα γυρίσματα ήταν φοβερά απαιτητικά, είχα, θα πω, μεγαλύτερη ανυπομονησία να δω το αποτέλεσμα και δικαιώθηκα», πρόσθεσε για τον ρόλο της.

Για την απόφασή της να κρατήσει το επίθετο του πατέρα της, αλλά και του πατέρα της, αποκάλυψε: «Το Χειλά είναι του πατέρα μου, το Φαμέλη είναι της μητέρας μου. Πήρα το επίθετό της όταν τη χάσαμε, οπότε ήταν για συναισθηματικούς λόγους».

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αποκάλυψε ότι το πένθος για τον θάνατο της μητέρας της δεν εκδηλώθηκε άμεσα

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αποκάλυψε ότι το πένθος για τον θάνατο της μητέρας της δεν εκδηλώθηκε άμεσα

«Άργησε. Δεν το ξέσπασα όταν έπρεπε. Ήτανε ετεροχρονισμένο και πιο δύσκολο» παραδέχτηκε, εξηγώντας ότι το πένθος δεν εκδηλώθηκε άμεσα.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Μας δείχνει το cosy σαλόνι της

Σε ερώτηση του Άρη Καβατζίκη αν υπήρξε ξέσπασμα χρόνια μετά, απάντησε ευθέως: «Ναι, ναι, ναι, μετά από χρόνια και με άσχημο τρόπο, δηλαδή… με ψυχοσωματικά ας πούμε». Στη συνέχεια, σε μια προσπάθεια αποφόρτισης της στιγμής, σχολίασε με χιούμορ: «Το βάρυνα ρε παιδιά;»

Η Φαίη Σκορδά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της με την απώλεια της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη

Η Φαίη Σκορδά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της με την απώλεια της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη

Κλείνοντας, είπε στη Φαίη Σκορδά που είχε δακρύσει για την απώλεια αυτή: «Είναι μες στη ζωή, έτσι; Είναι το μόνο σίγουρο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top