Χριστίνα Μπόμπα: Οικογενειακή εκδρομή στο Κάστρο του Τρακάι στη Λιθουανία

Τα παιχνίδια της Αριάνας και της Φιλίππας κάτω από τα δέντρα

Ακούστε το άρθρο --:-- λεπτά

Ένα από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Λιθουανίας επισκέφτηκαν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με την Αριάνα και τη Φιλίππα. 

Χριστίνα Μπόμπα: «Έχουμε ξεχάσει τι πάει να πει κινητό και social media»

Το ζευγάρι εξερεύνησε το παραμυθένιο Κάστρο του Τρακάι με τις δίδυμες κόρες του να κοιτούν εκστασιασμένες την άγρια ομορφιά του. Γνωρίζοντας πως έχουν να διανύσουν μια μεγάλη απόσταση μέσα στη φύση, φόρεσαν άνετα ρούχα και παπούτσια και διέσχισαν τα καταπράσινα μονοπάτια, ενώ απόλαυσαν παιχνίδια κάτω από τα δέντρα και τον καθαρό αέρα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης γυμνάζεται στη Λετονία και κλείνει στόματα

Η οικογένεια Τανιμανίδη έχει μπει για τα καλά στους ρυθμούς της αργής καθημερινότητας, όπως έγραψε η influencer στο βίντεο που μοιράστηκε στα Insta Stories της. 

Χριστίνα Μπόμπα: Οικογενειακή εκδρομή στο Κάστρο του Τρακάι στη Λιθουανία

Με τις αποσκευές τους γεμάτες όμορφες αναμνήσεις θα γυρίσουν πίσω στην Αθήνα οι μικρούλες, οι οποίες μέσα σε λίγες μέρες έχουν επισκεφτεί με τη συνοδεία πάντα των γονιών τους, τη Φινλανδία, την Εσθονία, τη Λετονία και τελευταία τη Λιθουανία

«Εξερευνητές του κόσμου!», γράφει η Χριστίνα Μπόμπα στη λεζάντα του βίντεο που ανήρτησε

«Εξερευνητές του κόσμου!», γράφει η Χριστίνα Μπόμπα στη λεζάντα του βίντεο που ανήρτησε

Οι followers του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα στο Instagram, που παρακολουθούν ανελλιπώς τα stories τους, ανυπομονούν να δουν αν θα υπάρξει άλλη στάση στο μεγάλο και συναρπαστικό τους roadtrip.  

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top