Με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Γλυκερία διέψευσε ότι προχώρησε σε δηλώσεις σε ισραηλινό μέσο ενημέρωσης, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, με αφορμή προγραμματισμένη εμφάνισή της στο Ισραήλ για τις 16 Ιουνίου.
Γλυκερία: Αποκλείστηκε από συναυλία του ΚΚΕ γιατί θα τραγουδήσει στο Ισραήλ
«Η δήλωση που φέρεται να έκανα σχετικά με τις συναυλίες μου και αναπαράγεται στο διαδίκτυο, δεν είναι αληθής», έγραψε η γνωστή ερμηνεύτρια σε δημοσίευσή της στο Instagram.
Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στο Διαδίκτυο, η Γλυκερία φέρεται να δήλωσε σε ισραηλινό μέσο: «Λυπάμαι που μια μικρή ομάδα ανθρώπων προσπαθεί να καταστρέψει τη θαυμάσια πολιτιστική σχέση μεταξύ Ισραήλ κι Ελλάδας, η οποία διατηρείται εδώ και πολλά χρόνια. Είμαι καλλιτέχνιδα που ασχολείται με τη μουσική κι όχι με την πολιτική. Θα εμφανιστώ όπου με θέλουν. Και στο Ισραήλ».