Καλεσμένη στο κανάλι της Νάνσυς Παραδεισανού στο YouTube βρέθηκε η Νάντια Μπουλέ, η οποία μίλησε στη δημοσιογράφο για πολλά θέματα. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια, ηθοποιός και τραγουδίστρια αποκάλυψε για ποιον λόγο δεν έχει παντρευτεί με τον σύντροφό της, Γιώργο Ισαάκ μετά από δέκα χρόνια σχέσης.
Μπουλέ: Όταν έμαθε ότι ήταν έγκυος δε μιλούσε στον σύζυγό της μία εβδομάδα!
«Με τον Γιώργο είμαστε δέκα χρόνια μαζί, και γνωριζόμαστε 15 χρόνια. Δεν έχουμε παντρευτεί, γιατί δεν ήταν στα θέλω μας κι αφού πλέον υπάρχουν άλλες λύσεις, το αφήσαμε έτσι. Είχα πει στον Γιώργο ότι δεν ήθελα γάμο, αλλά δεν ήθελε ούτε αυτός», είπε αρχικά.
Όσον αφορά τη μητρότητα, ανέφερε: «Εγώ γενικά αγχώνομαι με τα θέματα της δουλειάς και με τα οικογενειακά – προσωπικά, έχω μια ψυχραιμία που δεν την περίμενα. Ο Γιώργος είναι πάρα πολύ ψύχραιμος στα θέματα της δουλειάς αλλά στα θέματα του παιδιού παθαίνει πιο εύκολα πανικούς. Τώρα μετά από τόσα χρόνια βλέπω ότι είναι πολύ πιο αυστηρός από εμένα, ενώ δεν το περίμενα».
Νάντια Μπουλέ: Πώς έπεισε τον σύντροφό της για το όνομα της κόρης τους;
«Η σχέση του ζευγαριού μετά τον ερχομό ενός παιδιού, δεν είναι το ίδιο. Τον πρώτο χρόνο προσπαθείς να βρεις τα πατήματά σου ως μανούλα, οπότε είναι λογικό να υπάρχει ένα χάος. Εγώ θήλαζα τα δύο πρώτα χρόνια, το βράδυ δεν κοιμόμουν γιατί η μικρή ξυπνούσε μέχρι να ξεκινήσω τον θηλασμό. Εγώ κοιμήθηκα μετά από δύο χρόνια, όταν ολοκληρώθηκε ο θηλασμός. Αυτό με την έλλειψη ύπνου μπορεί να σου τινάξει το νευρικό σου σύστημα. Από την πλευρά του Γιώργου υπήρχε κατανόηση σε όλο αυτό», είπε η Νάντια Μπουλέ.