Νάντια Μπουλέ: Πώς έπεισε τον σύντροφό της για το όνομα της κόρης τους;

Πώς επηρέασε τον Γιώργο Ισαάκ ο Μάριος Φραγκούλη;

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει η Νάντια Μπουλέ μιας και πριν από λίγους μήνες έγινε μαμά για πρώτη φορά.

Νάντια Μπουλέ: Η νέα τρυφερή φωτογραφία με την 3,5 μηνών κορούλα της

Η Νάντια Μπουλέ με τον σύντροφό της, Γιώργο Ισαάκ/ Φωτογραφία NDP

Η Νάντια Μπουλέ με τον σύντροφό της, Γιώργο Ισαάκ/ Φωτογραφία NDP

Η ηθοποιός – παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία, Γιώργο Ισαάκ.

Νάντια Μπουλέ: Η νέα φωτογραφία με την τριών μηνών κόρη της

«Στον έκτο ξαφνικά μέσα σε μια εβδομάδα εμφανίστηκε η κοιλιά και λέω ‘ωχ είμαι όντως έγκυος, είναι αλήθεια’. Η γλυκούλα μου ήταν πολύ καλή μαζί μου, δεν μου έκανε δυσκολίες στην εγκυμοσύνη», είπε η ίδια στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι».

Η γλυκιά μαμά κάθισε απέναντι από τον Νίκο Μουτσινά και στη συνέχεια αποκάλυψε με ποιον απίθανο τρόπο κατάφερε να πείσει τον σύντροφό της η μικρή να ονομαστεί Ρωξάνη – Σεμέλη.

«Το Ρωξάνη το βάλαμε για να έχει γιορτή, μην έρθει το παιδί και μας ρωτήσει γιατί δε γιορτάζω. Δε θέλαμε να βγάλουμε των γιαγιάδων γιατί είναι ονόματα που τα ακούς πάρα πολύ. Λέω στον Γιώργο “Σεμέλη” και μου λέει “δε μου αρέσει καθόλου”. Συναντάμε τον Μάριο Φραγκούλη και μου λέει “καταπληκτικό”. Το ακούει ο Γιώργος και λέει “θα το πούμε Σεμέλη”».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top