Καίτη Φίνου: Κινδυνεύει να χάσει την όρασή της - «Σήμερα ξύπνησα και...»

Η ανάρτηση της ηθοποιού στο Instagram

Καίτη Φίνου: «Είχα αρραβωνιαστεί με τον Στάθη Ψάλτη πάνω από επτά φορές» / Βίντεο ΕΡΤ

Η Καίτη Φίνου μοιράστηκε τις σκέψεις της για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Φίνου για Πανταζή: «Πιστεύει άδικα κάτι για το παιδί μας που έχασα»

Η γνωστή ηθοποιός πάσχει από εκφύλιση ωχράς κηλίδας και όπως αποκάλυψε η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να βλέπει περισσότερο θαμπά. 

Καίτη Φίνου: Η αντίδρασή της σε σχόλια που της έλεγαν να πάει να δουλέψει

«Τελικά η ωχρά κηλίδα επιδεινώνεται… Σήμερα ξύπνησα και όλα ήταν περισσότερο θαμπά από τότε που την “φορτώθηκα”. Φυσικά και θα το πάθαινα όταν οι γιατροί ξεκινούν με άδειες! Πάντα το ίδιο συμβαίνει τον τελευταίο χρόνο. Δύσκολο να μην βλέπεις. Δεν έχω φτάσει σ’ αυτό το σημείο αλλά μπορώ να καταλάβω τις ανάγκες που θα έχω μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Προχωράμε με ό,τι μας δίνει ο Θεός (μόνο Αυτός γνωρίζει τον λόγο)… και λέμε “Δόξα τω Θεώ”, υπάρχουν και χειρότερα», ανέφερε η Καίτη Φίνου. 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top