Για τη συνεργασία που είχε στο θέατρο με τον Πέτρο Φιλιππίδη, πριν από περίπου μια δεκαετία, μίλησε η Μαρία Κατσανδρή στην Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης.
Η ηθοποιός αποκάλυψε στην εκπομπή Super Κατερίνα ότι στάθηκε στον συνάδελφο της, Γιώργο Ψάλτου που κατηγόρησε δημόσια τον δημοφιλή ηθοποιό για ξυλοδαρμό, κατά τη διάρκεια της παράστασης Φον Δημητράκης.
Μαρία Κατσανδρή: «Στο lockdown εργάστηκα ως πωλήτρια ρούχων»
Όπως υπογράμμισε: «Έχω άτυχες συνεργασίες στο μυαλό μου αλλά αυτά συμβαίνει σε όλους. Βεβαίως για την παράσταση Φον Δημητράκης θα έπαιρνα το μέρος του Γιώργου Ψάλτου, ήμουν μάρτυρας κατηγορίας. Τον είχε σπάσει στο ξύλο. Τον είχε χτυπήσει μπροστά στα μάτια μας».
«Όχι μόνο στην παράσταση... Και στην παράσταση, αλλά τον χτύπησε και στα καμαρίνια. Αν δεν ήταν ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης κι ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, το παιδί θα είχε πάει στο νοσοκομείο. Εγώ ήμουν μπροστά, μπροστά μου γινόταν, αλλά εγώ δεν μπορούσα να βοηθήσω. Δεν είχα τη δύναμη να τον κρατήσω», πρόσθεσε.
Ηθοποιός από το Αυτή η νύχτα μένει: «Αποπειράθηκαν να με βιάσουν στα 19!»
«Δικαστικά δεν έγινε τίποτα με αυτή την υπόθεση γιατί είχε περάσει ο χρόνος. Παραγράφηκε», είπε κλείνοντας η Μαρία Κατσανδρή.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.