Για τις αλλαγές που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια στη ζωή του, μίλησε ο Πάνος Μουζουράκης στην εκπομπή After Dark, που θα προβληθεί την Κυριακή 9 Μαρτίου.
Κοζάρη: Βραδινή έξοδος με τον Μουζουράκη στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της
Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων, περιέγραψε στον Θέμη Γεωργαντά την καθημερινότητα με την κόρη του και στη συνέχεια τα συναισθήματά του, για το δεύτερο παιδί του που θα γεννηθεί σύντομα.
Στην ίδια συνέντευξη τον βλέπουμε να μιλάει με θαυμασμό για τη σύζυγό του, Μαριλού Κόζαρη, χαρακτηρίζοντάς τη «πανέμορφη, πανέξυπνη, ατρόμητη» κι αποκαλώντας τη «γυναίκα της ζωής του».
«Χαζός ήμουν έτσι κι αλλιώς απλά τώρα πήρε και τον τίτλο του πατέρα. Όταν έχεις κόρη, δεν έχεις άλλη επιλογή, πέφτει καψούρα και δεν μπορείς εύκολα να χαλάσεις χατίρι. Προσπαθείς να μπεις μέσα στην ψυχοσύνθεση, την ψυχολογία της και να καταλάβεις γιατί θέλει το καθετί» δήλωσε και πρόσθεσε για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της συζύγου του: «Τώρα περιμένουμε το δεύτερο παιδί μας. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό το θέμα. Η Μαριλού με τρεις λέξεις είναι πανέμορφη, πανέξυπνη, ατρόμητη. Είναι η γυναίκα της ζωής μου».
Πάνος Μουζουράκης: Αποκάλυψε το φύλο του δεύτερου παιδιού του
Θυμίζουμε ότι ο Πάνος Μουζουράκης κι η Μαριλού Κόζαρη παντρεύτηκαν στην Αίγινα τον Μάιο του 2023. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στον ιερό ναό Αγίων Αποστόλων και το γλέντι έγινε στον Πύργο Σαλιαρέλη. Οι καλεσμένοι ξεπέρασαν τους 500, με πολλούς από αυτούς να προέρχονται από τον χώρο της εγχώριας σόουμπιζ.
Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί στις 14 Σεπτεμβρίου, όπως είχε αποκαλυφτεί η στενή φίλη τους, Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.