Καίτη Γκρέυ: «Σεβαστήκαμε την τελευταία της επιθυμία», δήλωσε ο εγγονός της

Όσα είπε ο Κώστας Ηλιάδης για την αείμνηστη γιαγιά του

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Αlpha

Η Καίτη Γκρέυ έφυγε από τη ζωή στο σπίτι της στη Νέα Σμύρνη το πρωί της Κυριακής 19 Ιανουαρίου σε ηλικία 100 ετών σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και στους δικούς της ανθρώπους. 

Καίτη Γκρέυ: Έφυγε από τη ζωή η μεγάλη τραγουδίστρια

Για τη τραγουδίστρια, που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι, μίλησε ζωντανά στο Καλύτερα δε γίνεται του Alpha, ο εγγονός της, Κώστας Ηλιάδης

«Σήμερα είναι μια πολύ στενάχωρη μέρα, έχασα τη γιαγιά μου. Για όλη την Ελλάδα κι όχι μόνο, έφυγε ένας μύθος, η βασίλισσα του λαϊκού τραγουδιού. Εμείς σεβαστήκαμε την τελευταία της επιθυμία μέχρι την τελευταία στιγμή. Η γιαγιά μου έφυγε στο σπίτι της», είπε ο Κώστας Ηλιάδης ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι της Καίτης Γκρέυ, ενώ περίμενε εκεί και την αδερφή του, Αγγελική Ηλιάδη.

Καίτη Γκρέυ: Η τελευταία της φωτογραφία στα 100α της γενέθλια

Ο Κώστας Ηλιάδης με την αδερφή του, Αγγελική Ηλιάδη

Ο Κώστας Ηλιάδης με την αδερφή του, Αγγελική Ηλιάδη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στη μεσημεριανή εκπομπή του Alpha, μίλησε συγκινημένος για την Καίτη Γκρέυ κι ο δημοσιογράφος και στενός φίλος της τραγουδίστριας, Νίκος Νικόλιζας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top