Ο Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε το απόγευμα της Πέμπτης, 17 Απριλίου, τον επί χρόνια σύντροφό του Βαγγέλη Γερασίμου στο Δημαρχείο της Αθήνας.
Ο γνωστός παρουσιαστής και ο αγαπημένος του, προχώρησαν στο επόμενο βήμα στη σχέση τους. Η είδηση έγινε γνωστή μέσω της εκπομπής Buongiorno, όπου ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας που τους πάντρεψε, σχολίασε το γεγονός: «Ήταν εξαιρετικά. Είμαστε φίλοι. Ήταν προσωπική επιλογή του Φώτη Σεργουλόπουλου να τους παντρέψω».
Ο παρουσιαστής που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό του έναν γιο, τον Γιώργο, όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Ωστόσο οι κοινές τους αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πολλές και οι φίλοι του ζευγαριού γνώριζαν από την πρώτη στιγμή για τον έρωτά τους που τώρα και επισημοποίησαν.
Ποιος είναι ο σύζυγος του Φώτη Σεργουλόπουλου
Ο Βαγγέλης Γερασίμου γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1980 και έζησε εκεί μέχρι τα 20 έτη του. Μετά τη θητεία του στο στρατό, συνέχισε να εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση, ενώ αργότερα δούλεψε σε καζίνο ως γκρουπιέρης. Παράλληλα φοιτούσε σε σχολή μαγειρικής. Το 2010 αποφάσισε να συμμετάσχει στο Survivor Παταγονία, όπου και κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.