Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δέκα μέρες μετά τον τοκετό»- Η ολόσωμη φωτογραφία

Πόζαρε με μαύρο μίνι φόρεμα στον καθρέφτη του ασανσέρ

Οι πρώτες δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της/ βίντεο εκπομπή Γεια Σου

Στις 2 Ιουλίου ήρθε στον κόσμο ο δεύτερος γιος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Εξιτήριο από το μαιευτήριο

Σήμερα, 10 μέρες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια ολόσωμη φωτογραφία, ποζάροντας σε καθρέφτη ασανσέρ.

Σπυροπούλου: Ο θηλασμός, τα ξενύχτια και η φωτογραφία με το μπιμπερό!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ποζάρει δέκα μέρες μετά τον τοκετό του δεύτερου παιδιού της/ instagram

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ποζάρει δέκα μέρες μετά τον τοκετό του δεύτερου παιδιού της/ instagram

«Δέκα μέρες μετά τον τοκετό», έγραψε στο hashtag, με την ίδια να φορά μαύρο μίν φόρεμα και να κάνει με τα δάχτυλά της το σήμα της νίκης. 

Το instastory της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Το instastory της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

«Τα συναισθήματά μου είναι χαρά, ευλογία. Είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι. Έχουμε πει στον Βλάσση για τον μικρό του αδελφό, τον περιμένει. Δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένει. Νομίζω θα χαρεί και εκείνος. Όλα θέλουν τον χρόνο τους.  Είμαστε λίγο παραδοσιακοί οπότε θα πάρει το όνομα του μπαμπά μου, Βασίλης. Πολλοί Βασίληδες αλλά βολεύει, θα τους γιορτάζουμε μαζί. Είναι ίδιος με τον άντρα μου, όνομα και πράμα», ήταν τα πρώτα λόγια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην κάμερα της εκπομπής Γεια Σου, κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top