O Λευτέρης Ζαφειρόπουλος «έπιασε δουλειά»-Τι κάνει ο νικητής του MasterChef

H αποκάλυψη στο Instagram του

Ο μεγάλος τελικός του MasterChef ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 12/6 και νικητής αναδείχθηκε ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος, ο οποίος κέρδισε το τρόπαιο και το έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Λευτέρης Ζαφειρόπουλος: Oι εντυπωσιακές φωτογραφίες από τα ταξίδια του

Ο ταλαντούχος μάγειρας, μια εβδομάδα μετά τον θρίαμβό του, αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως... πιάνει δουλειά!

Συγκεκριμένα, όπως είπε μέσα από τα Instastories του, σκέφτεται να ανοίξει κανάλι επικοινωνίας στο Instagram, το οποίο θα λέγεται Real Foodies και ζητάει τη στήριξη του κόσμου σε αυτή του την προσπάθεια. O Λευτέρης πρέπει να ξεπεράσει τους 11.000 followers για να καταφέρει ν' ανοίξει το κανάλι του, στο οποίο θα «ρίχνει» μόνο «hot συνταγές», όπως λέει!

Tι ήταν το MasterChef για τον Λευτέρη

λευτερης

Ο νικητής του φετινού MasterChef στο Breakfast@Star

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα σκεφτεί ποτέ πως θα υπάρξω στο MasterChef. Με το που πήγα και μίλησα με τους ανθρώπους που ήταν να μιλήσω, άναψε κάτι μέσα μου και είπα αν είναι να μπω να μπω με στόχο να κατακτήσω τον τίτλο. Με μία λέξη το MasterChef είναι έρωτας, πραγματικά αγάπησα όλο αυτό που κάναμε εκεί πέρα. Είναι μια ιστορία που δε νομίζω ότι θα ξεχάσω» είπε στις δηλώσεις του στο Breakfast@Star, όπου βρέθηκε καλεσμένος, μία μέρα μετά τον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top