Εξιτήριο σήμερα για τον Δημήτρη Σταρόβα - Η πρώτη εικόνα από το νοσοκομείο

Χαιρέτησε από το παράθυρο τους δημοσιογράφους- Το μήνυμα στην μπλούζα του

Ο Δημήτρης Σταρόβας χαιρέτησε από το παράθυρο του νοσοκομείου τους δημοσιογράφους που περίμεναν από κάτω- βίντεο Αλήθειες με τη Ζήνα

Εξιτήριο παίρνει σήμερα ο Δημήτρης Σταρόβας, δύο εβδομάδες μετά τη νοσηλεία του στο Τζάνειο νοσοκομείο, μετά το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη.

Σταρόβας: Η κατάσταση της υγείας του μία εβδομάδα μετά το εγκεφαλικό

Ο δημοφιλής μουσικός, μάλιστα, πρόβαλε στο παράθυρο του νοσοκομείου και χαιρέτησε τους δημοσιογράφους που περίμεναν από κάτω. Έδειξε το μήνυμα που έγραφε η μπλούζα του “Don’t’ quit” και έγνεψε με το χέρι του «ευχαριστώ» και πως είναι καλά, όπως φαίνεται στις εικόνες που εξασφάλισε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Μίλησα με τον θεράποντα ιατρό του πριν από λίγο. Όλα πάνε καλά. Θα πάρει το εξιτήριο μετά το μεσημέρι, όπως γίνεται με όλους τους ασθενείς στα νοσοκομεία. Θα πάρει τις οδηγίες από τους γιατρούς, τι πρέπει να κάνει. Θεωρούμε ότι από κει και πέρα, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Θα γυρίσει στο σπίτι του, στην οικογένειά του, θα ηρεμήσει», επισήμανε η Ματίνα Παγώνη στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

«Βελτιώνεται η ομιλία του κάθε μέρα. Χρειάζεται χρόνο ακόμα. Θα ρυθμίσει και τους παράγοντες που του δημιούργησαν αυτή την ιστορία. Ο κάθε ασθενής είναι ξεχωριστός. Αυτές οι περιπτώσεις, δηλαδή τα καρδιαγγειακά επεισόδια, έχουν προδιαθεσικούς παράγοντες, φροντίζουμε σταδιακά να τα ρυθμίσουμε. Νομίζω ότι ο ίδιος έχει το κουράγιο και νομίζω θα ρυθμίσει μόνος του τον εαυτό του», πρόσθεσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top