Τζολί- Πιτ: Πρώην σωματοφύλακας αποκαλύπτει το «σκοτεινό» της πρόσωπο

«Ενθάρρυνε τα παιδιά να αποφεύγουν να περνούν χρόνο με τον πατέρα τους»

Δείτε βίντεο του Breakfast@Star για τη συνέντευξη που έδωσε η Αντζελίνα Τζολί στο Wall Street Journal, 14/12/23

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τη σχέση Τζολί- Πιτ, μετά το διαζύγιο, ενώ η δικαστική διαμάχη μεταξύ τους ακόμη… καλά κρατεί. Ένα – ένα τα παιδιά τους φαίνεται να αποκηρύσσουν το επώνυμο του πατέρα τους, ενώ πρώην σωματοφύλακας της χολυγουντιανής σταρ αποκάλυψε πως η ίδια θα κινηθεί νομικά, αν κάποιος από τους πρώην συνεργάτες της «σπάσει» το σύμφωνο εχεμύθειας. 

Η διάσημη που ζήλεψε η Τζολί - Πίστεψε ότι μ' αυτήν την απάτησε ο Πιτ

Τα παιδιά τους παρουσιάζονται με το επώνυμο… Jolie 

Η Zahara ήταν η πρώτη που αποκήρυξε δημόσια τον πατέρα της. Κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης, η 19χροη παρουσίασε τον εαυτό της ως «Zahara Marley Jolie», τον περασμένο Νοέμβριο. 

Μπραντ Πιτ - Αντζελίνα Τζολί: Δείτε την 17χρονη κόρη τους να χορεύει!

Στις 3 Μαΐου, ο χορογράφος Lil Kelaan Carter επαίνεσε την «ενέργεια» της αδερφής της Zahara, Shiloh. Βάζοντάς την στην ετικέτα του post στο Instagram, αποκάλυψε ότι η 18χρονη χρησιμοποιεί επίσης το επίθετο «Jolie».

Μόλις, πριν λίγες μέρες, το όνομα της 15χρονης βοηθού της παραγωγού Angelina Jolie αναφέρθηκε ως Vivienne Jolie, στους τίτλους για το The Outsiders.

Shiloh, Zahara, Angelina Jolie, Vivienne, Maddox και Knox σε πρεμιέρα ταινίας στο Λονδίνο, τον Οκτώβριο του 2021/ Vianney Le Caer/Invision/AP

Shiloh, Zahara, Angelina Jolie, Vivienne, Maddox και Knox σε πρεμιέρα ταινίας στο Λονδίνο, τον Οκτώβριο του 2021/ Vianney Le Caer/Invision/AP

«Είναι αποκαρδιωτικό. Το υπονοούμενο είναι ότι δεν θέλουν καμία σχέση με τον Brad Pitt», είπε πηγή.

Πρώην σωματοφύλακας αποκαλύπτει το «σκληρό» πρόσωπο της Τζολί

Οι δικηγόροι του Πιτ κατέθεσαν νέα νομικά έγγραφα στην εν εξελίξει υπόθεση σχετικά με το οινοποιείο τους στη Γαλλία, μέσα στα οποία υπάρχει και μια ένορκη δήλωση από τον Tony Webb. Ο άνδρας αυτός, παρουσιάζεται ως επικεφαλής της εταιρείας ασφαλείας που πρόσφερε τις υπηρεσίες του στο ζευγάρι όσο ήταν μαζί. 

Mπραντ Πιτ- Αντζελίνα Τζολί σε βραβεία στο Λος Άντζελες, το 2012/ AP Photo/Chris Pizzello

Mπραντ Πιτ- Αντζελίνα Τζολί σε βραβεία στο Λος Άντζελες, το 2012/ AP Photo/Chris Pizzello

Τζολί : «Η σωματική κακοποίηση από τον Πιτ είχε ξεκινήσει πριν από το 2016»

Στη δήλωσή του, ο πρώην σωματοφύλακας του διάσημου ζευγαριού αποκαλύπτει το «σκληρό» πρόσωπο της Τζολί, υποστηρίζοντας πως ένας υπάλληλος του άκουσε την Αντζελίνα «να ενθαρρύνει τα παιδιά τους να αποφύγουν να περνούν χρόνο με τον Πιτ» κατά τη διάρκεια επισκέψεων που προβλέπονταν για να βλέπουν τον πατέρα τους.

Brad Pitt: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση με τη νέα του σύντροφο!

Ο Webb ανέφερε επίσης ότι έχουν γίνει προσπάθειες από τη νομική ομάδα της Τζολί να τον πείσουν «να μην καταθέσει εναντίον της στο δικαστήριο». Όπως σημείωσε ο ίδιος, βοηθός της Τζολί είπε στον σωματοφύλακα να πληροφορήσει τους υπαλλήλους του που σκόπευαν να καταθέσουν στο δικαστήριο, πως αν «έσπαγαν» το ιδιωτικό συμφωνητικό εχεμύθειας, η ίδια θα κινείτο νομικά εναντίον τους.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top