Τζολί : «Η σωματική κακοποίηση από τον Πιτ είχε ξεκινήσει πριν από το 2016»

Νέα αγωγή της χολυγουντιανής σταρ στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες

Δείτε βίντεο του Breakfast@Star για τη συνέντευξη που έδωσε η Αντζελίνα Τζολί στο Wall Street Journal

Η διαμάχη της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ για το γαλλικό οινοποιείο που κάποτε είχαν μαζί, έρχεται ξανά στο προσκήνιο και αναζωπυρώνει παλιότερες συγκρούσεις, καθώς νέα νομικά έγγραφα υποστηρίζουν ότι υπάρχει ιστορικό σωματικής κακοποίησης της Τζολί από τον Πιτ, πριν από εκείνη τη μοιραία βόλτα με το αεροπλάνο, το 2016.

Μπραντ Πιτ- Αντζελίνα Τζολί στο Λος Άντζελες, το 2012/ AP Photo/Amy Sancetta, File

Μπραντ Πιτ- Αντζελίνα Τζολί στο Λος Άντζελες, το 2012/ AP Photo/Amy Sancetta, File

Πιτ- Τζολί: Η κόρη τους, Shiloh, θέλει να ζήσει με τον πατέρα της

Η χολυγουντιανή σταρ κατέθεσε, χθες, αγωγή στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, αντίγραφο της οποίας έλαβε το CNN, στην οποία ισχυρίζεται ότι προσπάθησε να πουλήσει στον Πιτ το μερίδιό της στο οινοποιείο Miraval και ότι οι διαπραγματεύσεις τους τελικά κατέρρευσαν, όταν ο Πιτ της έθεσε ως όρο να υπογράψει ένα ιδιωτικό συμφωνητικό ότι δε θα μιλούσε για την κακοποίηση της και των παιδιών τους από τον Πιτ, (εκτός από το δικαστήριο), σε μια προσπάθεια να μη συνδεθεί η προσωπική του φήμη του Πιτ με την επιχείρηση του αμπελώνα.

Άποψη του εξοχικού του πρώην ζευγαριού στη νότια Γαλλία/ AP Photo/Lionel Cirronneau, File

Άποψη του εξοχικού του πρώην ζευγαριού στη νότια Γαλλία/ AP Photo/Lionel Cirronneau, File

Η ίδια ισχυρίζεται στην κατάθεσή της ότι συμφώνησε να υπογράψει το συμφωνητικό αυτό, στο πλαίσιο της αρχικής τους συμφωνίας, που ήταν να πουλήσει το μερίδιό της από το οινοποιείο στον πρώην σύζυγό της.

Αντζελίνα Τζολί: «Έξι μήνες πριν από το διαζύγιο έπαθα παράλυση Bell»

Η νέα κατάθεση αυτής της εβδομάδας προέρχεται από την αγωγή του Πιτ το 2022, στην οποία ισχυρίστηκε ότι αυτός και η Τζολί είχαν μια συμφωνία ότι κανένας από τους δύο δε θα πουλούσε το μερίδιό τους στο οινοποιείο χωρίς τη συγκατάθεση του άλλου. Σε μια κατάθεση τον Ιούνιο του 2023, ισχυρίστηκε ότι η πώληση του μεριδίου της Τζολί στο οινοποιείο ήταν «εκδικητική», μετά από μια «δυσμενή απόφαση επιμέλειας».

Μπραντ Πιτ- Αντζελίνα Τζολί όταν ήταν έγκυος στα δίδυμα, το 2008/ AP Photo/Matt Sayles, file

Μπραντ Πιτ- Αντζελίνα Τζολί όταν ήταν έγκυος στα δίδυμα, το 2008/ AP Photo/Matt Sayles, file

Η Τζολί αποκαλύπτει επίσης στην κατάθεση της Πέμπτης (4/4) ότι «η ιστορία της σωματικής κακοποίησης της Τζολί από τον Πιτ ξεκίνησε πολύ πριν από το αεροπορικό ταξίδι της οικογένειας τον Σεπτέμβριο του 2016 από τη Γαλλία στο Λος Άντζελες», αλλά δεν υπεισέρχεται σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την υποτιθέμενη προηγούμενη κακοποίηση.

«Στη δίκη, η Τζολί θα αποδείξει μέσω μαρτυριών, ηλεκτρονικών μηνυμάτων, φωτογραφιών και άλλων αποδεικτικών στοιχείων γιατί ο Πιτ ανησυχούσε τόσο πολύ για τη δική του ανάρμοστη συμπεριφορά που ανατίναξε τη δική του συμφωνία», αναφέρεται στην κατάθεση.

Άνιστον: Έκλαιγε σε συνέντευξη όταν της ανέφεραν το ειδύλλιο Πιτ - Τζολί

Οι δικηγόροι της Τζολί υποστηρίζουν ότι ο Πιτ ήθελε να την κάνει να σιωπήσει κι ότι  ενώ συμφώνησε να αγοράσει τις μετοχές της Τζολί στο γαλλικό οινοποιείο, τελικά έκανε πίσω, καθώς φοβόταν ότι η Τζολί θα αποκάλυπτε μηνύματα που αποδείκνυαν την ανάρμοστη συμπεριφορά του. 

Τζολί και Πιτ με τα τρία τους παιδιά στη Βενετία, το 2010- AP Photo/Luigi Costantini

Τζολί και Πιτ με τα τρία τους παιδιά στη Βενετία, το 2010- AP Photo/Luigi Costantini

Παράλληλα, άνθρωποι του περιβάλλοντος του Μπραντ Πιτ, ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει τίποτα καινούριο σε αυτή την ιστορία και πως η Τζολί προσπαθεί συνεχώς να αποσπάσει την προσοχή από τις νομικές απώλειες.

Μπραντ Πιτ - Αντζελίνα Τζολί: Θα τα βρούνε εξωδικαστικά για τον αμπελώνα

Υπενθυμίζεται ότι η Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Πιτ το 2016. Δηλώθηκαν νόμιμα άγαμοι το 2019 και η κοινή συμφωνία επιμέλειας «κλείδωσε» το 2021. Οι νομικές διαδικασίες σχετικά με το οινοποιείο Miraval παραμένουν σε εξέλιξη. Το πρώην ζευγάρι αγόρασε το εξοχικό κτήμα και το οινοποιείο στη νότια Γαλλία, το 2008.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top