Αγγελική Κιντώνη: Ο ρόλος στη «Γη της Ελιάς», η καταγωγή και οι σπουδές

Γνωρίστε την «Αλκμήνη» της επιτυχημένης σειράς του Ανδρέα Γεωργίου

Δείτε παλαιότερη συνέντευξη της Αγγελικής Κιντώνη στην «Τι λες Τώρα!»

Η Αγγελική Κιντώνη έκανε τα πρώτα της βήματα στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τις σειρές του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος» και «Ήλιος», ωστόσο το όνομά της άρχισε να απασχολεί έντονα το τηλεοπτικό κοινό από τη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της στη «Γη της Ελιάς»

Αντιγόνη Νεοφύτου: Η ηλικία, ο χορός και ο χωρισμός από γνωστό σκηνοθέτη

 

 

 

Η πρόταση από τον Ανδρέα Γεωργίου για τον ρόλο της «Αλκμήνης» ήρθε μετά από συνεχόμενα βιογραφικά που έστελνε η ίδια, αλλά και προτροπές της νονάς της, η οποία είναι ερωτευμένη με τον γνωστό σκηνοθέτη «Ήμουν πολύ χαρούμενη! Ήθελα πολύ να δουλέψω με αυτή την παραγωγή. Είχα ακούσει τα καλύτερα για τον Ανδρέα Γεωργίου. Έχω και μία νονά που είναι ερωτευμένη μαζί του. Μου έλεγε “στείλε, στείλε”, έστελνα για χρόνια και επιτέλους φέτος με πήραν τηλέφωνο!», είχε δηλώσει στην εκπομπή «Τι λες τώρα!». 

  • Η Αγγελική Κιντώνη είναι γεννημένη στις 25 Δεκεμβρίου και ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερου
  • Κατάγεται από τους Μενετές της Καρπάθου

 

 

 

 

 

  • Είναι απόφοιτη του Τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
  • Μετακόμισε στην Αθήνα 15 μέρες μετά την απόκτηση του πτυχίου της στη φιλοσοφική, προκειμένου να καλλιεργήσει το ταλέντο της στην υποκριτική.

«Τελείωσα τη φιλοσοφική, μου ήρθε μια φλασιά και μέσα σε 15 μέρες μετακόμισα στην Αθήνα και μπήκα στη δραματική. Μέσα στη σχολή κατάλαβα ότι έχω πραγματική ανάγκη τον αυτοσχεδιασμό και κυρίως την επικοινωνία η οποία είναι το θέατρο. Αγαπούσα το αντικείμενο σπουδών στη φιλοσοφική, όμως κάποια στιγμή ένιωσα την ανάγκη να ξεφύγω από τη θεωρία. Είχα γραφτεί σε εργαστήριο υποκριτικής, σε μαθήματα κεραμικής με πηλό, πήρα ποδήλατο! Ξεκίνησα δηλαδή πιο διερευνητικά και στη σχολή ανακάλυψα ότι το θέατρο με βοηθάει να καλλιεργήσω πτυχές του χαρακτήρα μου, όπως την επικοινωνία, τον αυτοσχεδιασμό… και κάπως πήγε μετά από μόνο του. Και οι δύο χώροι μού αρέσουν γιατί μελετούν τον άνθρωπο και τις σχέσεις», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της για τη γενναία απόφαση που πήρε, η οποία τής άλλαξε τη ζωή. 

  • Ολοκλήρωσε τις σπουδες της στη Δραματική Σχολή του Βασίλη Δια­μαντόπουλου, Ίασμος, στην Αθήνα.
  • Εκτος από τη «Γη της Ελιάς», τον «Ήλιο» και το «Αν ήμουν πλούσιος», η ταλαντούχα ηθοποιός έχει παίξει και στη δραματική σειρά εποχής του Open, Το Κόκκινο Ποτάμι. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top