Αντιγόνη Νεοφύτου: Η ηλικία, ο χορός και ο χωρισμός από γνωστό σκηνοθέτη

Το βιογραφικό της νεαρής ηθοποιού από τη Γη της Ελιάς

Δείτε πρόσφατη συνέντευξη της Αντιγόνης Νεοφύτου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», 22/4/24- βίντεο Mega

Η Αντιγόνη Νεοφύτου είναι η νεαρή ηθοποιός που υποδύεται τη Μαρίνα στη «Γη της Ελιάς» και σύζυγο του Μάνου Βρεττάκου (Τάσου Ιορδανίδη). Η μεγάλη της αγάπη είναι ο χορός, αφού ξεκίνησε ως επαγγελματίας χορεύτρια.

Η επαφή της με την υποκριτική είναι σχετικά φρέσκια, αλλά δεν ήταν η συγκεκριμένη σειρά η πρώτη φορά που την είδαμε στην τηλεόραση. Η Αντιγόνη είχε κάνει και μια guest εμφάνιση στις «8 Λέξεις». 

«Από πολύ μικρή ηλικία έμαθα να ζω με τον χορό, μετά σπούδασα, πήγα στο εξωτερικό. Δε βιοπορίστηκα από αυτό. Με το που σπούδασα, ήμουν σε μια ομάδα χορού που έκανε παραστάσεις, χορογραφίες και tour. Η υποκριτική μπήκε στη ζωή μου ξαφνικά. Είδα μια ανάρτηση στο Instagram ότι έψαχναν για ηθοποιούς και είπα “γιατί όχι;”. Ήταν το casting για τις “8 λέξεις”», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της στον Χάρη Ιωαννίδη και την εκπομπή “Night Out”, τον Φεβρουάριο του 2022.

Η Γη της Ελιάς: «Μυρτάλη» και «Μαρίνα» ποζάρουν μαζί στη θάλασσα

Ο ρόλος της στη «Γη της Ελιάς» ήρθε επίσης ξαφνικά όταν μια μέρα της τηλεφώνησε ο Ανδρέας Γεωργίου και της είπε ότι έχει έναν ρόλο για εκείνη και πως ξεκινούσε λίγες μέρες αργότερα. «Ήταν τότε να πάω στη Μπιενάλε. Του είπα: Θα τα καταφέρω;», είχε αποκαλύψει στην ίδια συνέντευξη.

Η «Μαρίνα» ήταν κολλητή φίλη της «Μυρτάλης», κατά κόσμον Αφροδίτη Λιάντου, και στην πραγματική ζωή οι δύο κοπέλες έγιναν αυτοκόλλητες. «Είμαστε σαν αδελφές, είμαστε πολύ κοντά. Είναι τόσο ωραίο που δύο κοπέλες που δε γνωριζόμασταν, ταιριάξαμε τόσο πολύ και στην πραγματική ζωή. Δημιουργήσαμε τόσο δυνατή σχέση, που είμαι σίγουρη ότι θα συνεχιστεί και μετά», πρόσθεσε η Αντιγόνη Νεοφύτου για την Αφροδίτη Λιάντου στην ίδια συνέντευξη.

Αντιγόνη Νεοφύτου, Απρίλιος 2024/ NDP Nίκος Ζότος

Αντιγόνη Νεοφύτου, Απρίλιος 2024/ NDP Nίκος Ζότος

Αντιγόνη Νεοφύτου: Ποια είναι η νεαρή ηθοποιός

  • Είναι 26 ετών
  • Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κύπρο
  • το ζώδιό της είναι Ζυγός
  • Είναι χορεύτρια, χορογράφος και ηθοποιός
  • Στις σχέσεις της είναι ρομαντική και ζηλιάρα
  • Της αρέσει να είναι sexy, αλλά είναι και αγοροκόριτσο
  • Η μεγαλύτερη φοβία της είναι να μη χάσει αγαπημένο πρόσωπο
  • Θα άφηνε την υποκριτική για λίγο μόνο αν γινόταν μητέρα

Αντιγόνη Νεοφύτου: H σχέση της με τον σκηνοθέτη Γιώργο Ευαγγέλου και ο χωρισμός

Η Αντιγόνη Νεοφύτου διατηρούσε σχέση με τον σκηνοθέτη Γιώργο Ευαγγέλου, σκηνοθέτη στη «Γη της Ελιάς» για περίπου τέσσερα χρόνια. Η ίδια είχε πει σε συνέντευξή της για τον σύντροφό της, χωρίς να αποκαλύπτει το όνομά του: «Είναι του χώρου ο σύντροφός μου και είναι πολύ υποστηρικτικός. Στις ερωτικές μου σκηνές, εκείνος είναι πιο cool από εμένα. Ένας σύντροφος πρέπει να σε αποδεχτεί πλήρως και το αντίστροφο».

Το ζευγάρι ζούσε στην Κύπρο κάτω από την ίδια στέγη, τόπο καταγωγής και των δύο. Toν περασμένο Απρίλιο, αποφάσισαν να χωρίσουν, σύμφωνα με δημοσίευμα της  Real Life.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top