Veronica Bielik: Τι κάνει η διάσημη influencer στην Κρήτη;

Στα ύψη ο πολυτελής τουρισμός στο νησί

Veronica Bielik: Τι κάνει η διάσημη influencer στην Κρήτη;

Η διάσημη lifestyle και fitness influencer, Veronica Bielik αναρτά τις τελευταίες ώρες stories στο λογαριασμό της στο Instagram από τα Χανιά της Κρήτης.

Η ξανθιά καλλονή από την Πολωνία βρίσκεται στο νησί για να προωθήσει τον πολυτελή τουρισμό σε συνεργασία με γνωστή Χανιώτικη εταιρεία διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων.

 

 

 

 

Η Bielik δεν έχει σταματησεί να αναρτά εντυπωσιακά stories από τη στιγμή που προσγειώθηκε στο νησί, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο την πολυτέλεια που μπορεί να προσφέρει η Δυτική Κρήτη. 

Με φόντο το Ενετικό λιμάνι των Χανίων και το Φάρο - Φωτογραφία από Instagram

Ηλιοβασίλεμα στις εντυπωσιακές παραλίες της Δυτικής Κρήτης - Φωτογραφία από Instagram 

Η Veronica Bielik συνεργάστηκε ξανά πρόσφατα με την ίδια εταιρεία και η προώθηση πολυτελών βιλών στα Χανιά κατέγραψε εντυπωσιακά αποτελέσματα: με πάνω από 1.000.000 προβολές για τη συγκεκριμένη καμπάνια.

 

 

Η Veronica Bielik φιλοξενείται από την τοπική εταιρεία διαχείρισης ακινήτων, με τη συνεργασία αυτή να ενισχύει την προβολή της Κρήτης διεθνώς και να υπογραμμίζει την ικανότητα της να προσελκύει παγκοσμίου φήμης celebrities. 

Πώς οι influencers καταφέρνουν να είναι κομψές κάθε μέρα;

Η διάσημη influencer έχει ήδη ξεκινήσει να μοιράζεται την εμπειρία της στην Κρήτη μέσω των δημοφιλών social media της, προσφέροντας στους ακολούθους της άφθονα στιγμιότυπα από την επίσκεψή της στο νησί με την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και τη φυσική ομορφιά.

Η ξανθιά καλλονή θα βρίσκεται για τις επόμενες ημέρες στην Κρήτη για να προωθήσει τον πολυτελή τουρισμό σε συνεργασία με γνωστή Χανιώτικη εταιρεία διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων - Φωτογραφία από Instagram

Η Veronica μοιράζεται την εμπειρία της στην Κρήτη μέσω stories και posts στα social media - Φωτογραφία από Instagram

Η Veronica θα διαμένει σε μερικές από τις πιο πολυτελείς και φιλόξενες βίλες του νησιού. Το πρόγραμμα της περιλαμβάνει επισκέψεις σε ιστορικούς χώρους, χαλαρές βόλτες στις γραφικές παραλίες, ενώ φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι δοκιμές της πεντανόστιμης τοπικής κουζίνας.

Γνωρίστε την 70χρονη influencer με το απίστευτο στιλ!

Η γνωστή influencer θα μείνει στην Κρήτη έως τις 11 Ιουνίου και σίγουρα το υλικό που θα μοιραστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα είναι εντυπωσιακό. 

Στα ύψη ο πολυτελής τουρισμός στην Κρήτη

Η Κρήτη, παγκοσμίως γνωστή για την φυσική της ομορφιά, την πλούσια ιστορία και την ασύγκριτη φιλοξενία, έχει ξεκινήσει να υποδέχεται ένα νέο κύμα τουριστών και είναι έτοιμη να καλωσορίσει μια καινούργια εποχή προώθησης που θα αναδείξει την πολυτέλεια της μοναδικής της ταυτότητας. Μέσω της δημιουργίας στοχευμένου και αποτελεσματικού περιεχομένου, αναμένεται να ενισχύθεί περαιτέρω η θέση της Κρήτης στο χάρτη των πολυτελών προορισμών, προσφέροντας μια νέα προοπτική για τον τουρισμό του νησιού.  

Σαντορίνη: Στόχος Ο Τουρισμός Πολυτελείας

Πρόκειται για μια δυναμική προσπάθεια που σηματοδοτεί την αρχή ενός καινοτόμου project με στόχο την αναβάθμιση της Κρήτης ως προορισμού πολυτελών διακοπών για επισκέπτες που αναζητούν την χλιδή κι είναι πρόθυμοι να εξερευνήσουν τα μοναδικά τοπία και την αυθεντικότητα του νησιού, απολαμβάνοντας παράλληλα την απόλυτη άνεση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top