Καινούργιου για Μικρούτσικο: «Με πλήγωσε πάρα πολύ με αυτά που είπε»

Όσα είπε για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή I Love ΣουΚου

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Κατερίνα Καινούργιου το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, μιας και βρέθηκε στην παρουσίαση βιβλίου του ψυχίατρου Δημήτρη Σούρα στο Μαρούσι. 

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τέλος από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Η παρουσιάστρια του Alpha απάντησε για την αποχώρηση του Ανδρέα Μικρούτσικου από το πάνελ της εκπομπής της, ενώ για ακόμη μια φορά έριξε τα βέλη της κατά του Λάμπρου Κωνσταντάρα.

Η καλή σχέση της Κατερίνας Καινούργιου και του Ανδρέα Μικρούτσικου ανήκει στο παρελθόν

Η καλή σχέση της Κατερίνας Καινούργιου και του Ανδρέα Μικρούτσικου ανήκει στο παρελθόν /Φωτογραφία Instagram

«Αυτό είναι μία πολύ μεγάλη κουβέντα. Δε θα σταματήσω ποτέ να ευγνωμονώ, να σέβομαι και να αγαπώ ως άνθρωπο τον Ανδρέα. Από ‘κει και πέρα, με πλήγωσαν πάρα πολύ κάποια πράγματα που είπε, θεωρώ ότι με αδίκησε απίστευτα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο», ανέφερε η οικοδέσποινα της εκπομπής Super Κατερίνα για τον πρώην συνεργάτη της.  

Χατζίδου για κόντρα Καινούργιου - Κωνσταντάρα: «Υπάρχει ένα παρελθόν»

«Με τον Ουγγαρέζο μίλησα πριν λίγο, είχε δει κι ο ίδιος κάποια πράγματα λάθος, του τα είχαν μεταφέρει λάθος. Δεν ξέρω πού έγινε η αναπαραγωγή», απάντησε σε σχετική ερώτηση η KatKen. 

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για όλους και για όλα στις πρόσφατες δηλώσεις της

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για όλους και για όλα στις πρόσφατες δηλώσεις της

Ουγγαρέζος για Καινούργιου: «Ανοίγει το στόμα της και χάνει τον έλεγχο»

«Όταν ένας άνθρωπος έχει πει αυτά τα πράγματα κι έχει υπονοήσει πράγματα για μένα, δε θέλω να έχω καμία επαφή με τέτοιους ανθρώπους που δεν έχω σε υπόληψη και δεν εκτιμώ. Έχω μάθει να ελίσσομαι τελείως διαφορετικά. Να είναι καλά το παιδί, είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει, καλά κάνει και μένει πιστός σε κάποια πράγματα που πιστεύει και πρεσβεύει… αλλά μέχρι εκεί», απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου όταν ρωτήθηκε για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά την κόντρα ανάμεσά τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top