Σελίν Ντιόν: «Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω! Δε θα σταματήσω»

Ανατριχιάζουν όσα αναφέρει στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Breakfast@Star

Στη δημοσιότητα δόθηκε το τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ που αφορά τη ζωή της Σελίν Ντιόν, από τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα μέχρι το σήμερα.

Τον Δεκέμβριο του 2022 έγινε γνωστό ότι η Σελίν Ντιόν πάσχει από το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου

Τον Δεκέμβριο του 2022 έγινε γνωστό ότι η Σελίν Ντιόν πάσχει από το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου

Όπως είδαμε και στο Breakfast@Star, στο ντοκιμαντέρ μιλάει και για την περιπέτεια υγείας της, αφού πάσχει από το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου κι υπάρχουν πολλές στιγμές που καταρρέει

Σελίν Ντιόν: «Σπάει» τη σιωπή της για το πρόβλημα υγείας της!

Η ψυχολογία της είναι σε άσχημη κατάσταση, αλλά δε διστάζει να «ξεγυμνωθεί» μπροστά σε εκατομμύρια θεατές που το αναμένουν πώς και πώς.  

H Σελίν Ντιόν είναι μια από τις διασημότερες φωνές του πλανήτη

Μερικά από τα λόγια που ακούγονται στο τρέιλερ ανατριχιάζουν, αλλά και δείχνουν τη θέληση που έχει να ζήσει και να αντιμετωπίσει όλες τις δυσκολίες που βρίσκονται μπροστά της.

Η συγκίνηση της Σελίν Ντιόν στα βραβεία Grammy

«Η φωνή μου είναι ο μαέστρος της ζωής μου. Όταν η φωνή φέρνει χαρά, είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Χρειάζομαι το μουσικό μου όργανο. Βλέπω τη ζωή μου κι αγαπάω κάθε κομμάτι της. Δεν είναι δύσκολο να κάνεις ένα σόου. Δύσκολο είναι να το ακυρώνεις. Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα. Μου λείπει πολύ ο κόσμος... μου λείπει. Αν δεν μπορώ να τρέξω, θα περπατήσω κι αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω. Δε θα σταματήσω», ακούγεται να λέει η Καναδή σούπερ σταρ.

Δείτε το trailer του I Am: Celine Dion
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top