Μάθιου Πέρι: Oι έρευνες για τον θάνατό του - Ποιος του έδωσε την κεταμίνη

Ο «Τσάντλερ» από τα Φιλαράκια πέθανε τον Οκτώβριο του 2023

Δείτε σχετικό βίντεο από την εκπομπή Breakfast@Star

Οι Αρχές του Λος Άντζελες ξεκίνησαν νέα έρευνα για να διαπιστωθεί ο τρόπος που ο Μάθιου Πέρι προμηθεύτηκε την κεταμίνη, που αποδείχτηκε μοιραία για τη ζωή του.  

Μάθιου Πέρι: Στη δημοσιότητα η διαθήκη του αείμνηστου «Τσάντλερ»

Οπως γνωστοποίησε η αστυνομική αρχή της πολιτείας, συνεργάζεται με την Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών των ΗΠΑ και την Υπηρεσία Ταχυδρομικής Επιθεώρησης για τη διερεύνηση του γιατί ο 54χρονος «Τσάντλερ Μπινγκ» της σειράς Τα Φιλαράκια έφερε τέτοια ποσότητα ναρκωτικού στον οργανισμό του, ποιος και υπό ποιες συνθήκες τού τη χορήγησε.  

Ο αείμνηστος Μάθιου Πέρι δεν έχανε το χιούμορ του ακόμα και στις δημόσιες εμφανίσεις του!

Ο αείμνηστος Μάθιου Πέρι δεν έχανε το χιούμορ του ακόμα και στις δημόσιες εμφανίσεις του! /Φωτογραφία AP Images/Evan Agostini

Ανθρωποι από το περιβάλλον του ηθοποιού δήλωσαν στους ιατροδικαστές ότι υποβαλλόταν σε θεραπεία κεταμίνης, η χρήση της οποίας τα τελευταία χρόνια, έχει εκτοξευθεί ως θεραπεία για την κατάθλιψη, το άγχος και τον πόνο. 

Κόντρα Λέων - Κούγια μετά την έκθεση για θάνατο Μάθιου Πέρι από κεταμίνη

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η τελευταία θεραπεία του Πέρι, μιάμιση εβδομάδα νωρίτερα, δε δικαιολογεί τα επίπεδα κεταμίνης στο αίμα του, καθώς το φάρμακο συνήθως μεταβολίζεται μέσα σε λίγες ώρες. 

Ο ρόλος του «Τσάντλερ» στα θρυλικά Φιλαράκια, έκαναν τον Μάθιου Πέρι διάσημο ανά τον πλανήτη!

Ο ρόλος του «Τσάντλερ» στα θρυλικά Φιλαράκια, έκαναν τον Μάθιου Πέρι διάσημο ανά τον πλανήτη!

Τον Πέρι τον παρακολουθούσαν τουλάχιστον δύο γιατροί, ένας ψυχίατρος κι ένας αναισθησιολόγος που λειτουργούσε ως γιατρός πρωτοβάθμιας περίθαλψης, ανέφερε η έκθεση του ιατροδικαστή. Στο σπίτι του δε βρέθηκαν παράνομα ναρκωτικά ή σύνεργα. 

Ο Μάθιου Πέρι δεν ήταν ποτέ «καθαρός» - Τι αποκαλύπτει φίλος του

Υπενθυμίζεται πως ο Πέρι, ο οποίος επί δεκαετίες έδινε μάχη με το αλκοόλ και τις ουσίες, βρέθηκε νεκρός σε τζακούζι στο σπίτι του, στις 28 Οκτωβρίου του 2023. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top