Μαίρη Συνατσάκη για Αλίκη Συνατσάκη: «Είμαι τυχερή που είναι στη ζωή μου»

Μίλησαν για τη σχέση τους

Η Μαίρη Συνατσάκη με την αδελφή της, Αλίκη Συνατσάκη μίλησαν για τη δυνατή σχέση που έχουν, για το αν υπήρξε ζήλεια και ανταγωνισμός ανάμεσά τους αλλά και το πόσο τις ένωσε ο ερχομός του μωρού.

«Μαμά δεν με λες, γιατί μάνα είναι μόνο μια. Με λες όμως, σοβαρή θεία, είμαι εκεί συνέχεια. Την λατρεύω, λιώνω και τώρα που μεγαλώνει και αυτή με λατρεύει και το δείχνει», είπε αρχικά η Αλίκη Συνατσάκη στην εκπομπή «Ελένη» . 

«Είναι η δεύτερη μαμά της, εγώ το λέω. Είμαι πάρα πολύ τυχερή που είναι η Αλίκη στη ζωή μου γιατί μου επιτρέπει να είμαι η μαμά που ονειρευόμουν. Ήθελα να είμαι παρούσα στη ζωή του παιδιού. Φυσικά και είναι και ο μπαμπάς της εκεί και είναι καταπληκτικός. Το γεγονός ότι μπορώ να αφήσω την μικρή στο σπίτι με την Αλίκη, χωρίς να της πω τίποτα, είναι σωτήριο για εμένα», πρόσθεσε η Μαίρη Συνατσάκη.

«Από πολύ νωρίς αποφασίσαμε λίγο υποσυνείδητα να κάνουμε ξεχωριστές παρέες. Κάναμε παρέα, αλλά μέσα στην παρέα ξεκινούσαν και οι τριγμοί ανάμεσά μας. Ζήλειες γινόντουσαν λίγο στο κομμάτι της εφηβείας», εξήγησε σε άλλο σημείο η δημοφιλής Youtuber.

«Αν η Μαίρη εκδήλωνε ενδιαφέρον για κάποιο αγόρι εμένα αυτός γινόταν αδελφός μου. Τα λέω όλα στη Μαίρη. Δεν ήμασταν πάντα δεμένες όσο είμαστε τα τελευταία χρόνια», πρόσθεσε η Αλίκη Συνατσάκη.

«Δεν ήμασταν πάντα τόσο δεμένες όσο είμαστε τώρα. Μετά το σχολείο νιώθω ότι χωρίστηκαν οι πορείες μας.Το ότι δουλέψαμε μαζί, μας έφερε πάρα πολύ κοντά. Έχω δηλώσει δημόσια ότι δεν συμπαθώ κανέναν από τα αγόρια της αδελφής μου. Έχω γνώμη συνέχεια, δεν θέλω να μου την πειράξει κανείς, αυτό το φωτεινό πλάσμα που είναι», συμπλήρωσε κλείνοντας η Μαίρη Συνατσάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top