Η Ναταλία Γερμανού απάντησε για την... κόντρα της με τον Πάνο Κατσαρίδη

«Δεν ισχύει αυτό, τότε στενοχωρήθηκα αλλά μου πέρασε»

Δείτε όσα είπε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στην εκπομπή Fay's Time για τις μελλοντικές αλλαγές στην εκπομπή της, τον Δημήτρη Πανόπουλο που διεκδικεί μια θέση στο Ευρωκοινοβούλιο και την κόντρα που φημολογείται ότι έχει με τον Πάνο Κατσαρίδη

Πανόπουλος: Η αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού για την υποψηφιότητά του

«Συνεχίζουμε κανονικά πρώτα ο Θεός. Ίσως υπάρξει κάποια διαφοροποίηση μπροστά, θα το δούμε αυτό. Σίγουρα θα υπάρξουν και πολλές αλλαγές στη θεματολογία και στο περιεχόμενο, αλλά κι ένα extreme make over στα σκηνικά, στο πλατό και στους τίτλους. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τις εκλογές, όπως καταλαβαίνετε γιατί έχουμε έναν υποψήφιο ευρωβουλευτή», τονίζοντας ότι το Καλύτερα Δε Γίνεται πιθανότατα να γίνει λίγο πιο… μαγκαζίνο. 

Η Ναταλία Γερμανού απάντησε στον Πάνο Κατσαρίδη

Η Ναταλία Γερμανού απάντησε στον Πάνο Κατσαρίδη

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια σημείωσε: «Τα νούμερα τηλεθέασης τα παρακολουθώ με πολλή προσοχή κι είμαι πάντα ετοιμοπόλεμη».

Αναφορικά με τον Πάνο Κατσαρίδη και τα όσα είπε για εκείνη, η Ναταλία εξήγησε: «Όντως ήταν να συνεργαστούμε στο θέατρο Παλλάς, όντως δεν προέκυψε αυτή η συνεργασία. Όντως είχα στενοχωρηθεί πολύ αλλά από αυτό μέχρι το να μην του μιλάω απέχει μακράν. Εγώ είμαι άνθρωπος που μπορεί να τσαντιστώ με κάποιον σήμερα αλλά αύριο να το ξεχάσω. Δεν είμαι άνθρωπος που κρατάω μέσα μου κακίες και τοξικότητες. Αυτά τα διώχνω από μέσα μου. Οπότε δεν ισχύει αυτό. Ισχύει ότι ήταν να συνεργαστούμε, δεν προέκυψε. Τότε στενοχωρήθηκα και μετά μου πέρασε». 

Πάνος Κατσαρίδης: Το σχόλιο του για Μενεγάκη, Τσουρό και Σκορδά

Θυμίζουμε ότι ο θεατρικός παραγωγός που συμμετέχει στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού, δήλωσε πρόσφατα: «Δε θα μου ερχόταν ποτέ πρόταση από τη Ναταλία Γερμανού. Η Ναταλία Γερμανού δε μου μιλάει εμένα, δε με συμπαθεί καθόλου. Πριν από πέντε-έξι χρόνια ήταν να συνεργαστούμε στο θέατρο και δεν προέκυψε αυτό και από τότε νομίζω ότι μου κρατάει κακία».

Ο Πάνος Κατσαρίδης αναφέρθηκε στην... κόντρα του με τη Ναταλία Γερμανού

Ο Πάνος Κατσαρίδης αναφέρθηκε στην... κόντρα του με τη Ναταλία Γερμανού
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top