«Η Ελένη Μενεγάκη θα σταματήσει για πάντα ή για λίγο;»

Όσα είπε στο Breakfast@Star πολύ γνωστός τραγουδιστής

Δείτε όσα είπε ο Λευτέρης Πανταζής στο Breakfast@Star

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου το πρωί της Παρασκευής, με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων με την Έλλη Κοκκίνου.

Ο Λευτέρης Πανταζής σχολίασε το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη

Μεταξύ άλλων, ο λαϊκός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να μην προχωρήσει σε συνέχιση της συνεργασίας με το Mega. Πιο συγκεκριμένα, αναρωτήθηκε αν: «Η Ελένη Μενεγάκη θα σταματήσει για πάντα ή για λίγο; Γιατί η Ελένη είναι… πολύ έξυπνη! Την αγαπώ πολύ. Εγώ ήμουν το γούρι της και για πολλά χρόνια θυμάμαι πως ξεκίναγε ο Πρωινός Καφές με τον Λευτέρη Πανταζή». 

Θύμα κλοπής ο Λευτέρης Πανταζής: «Μου άδειασε όλα τα πράγματα»

«Στη Μαρίνα Σάττι έχω βάλει... λάδι εγώ. Θα μου πεις, τι λάδι; Πριν από πολλά χρόνια έκανα μια παραγωγή στο Γυάλινο Θέατρο και ήταν ο Τάσος Ξιαρχό, η κόρη μου, η Μαρίνα Σάττι και πολλά άλλα νέα παιδιά που τώρα κάνουν όλοι καριέρα». 

Λευτέρης Πανταζής: Γνωρίζει τη Μαρίνα Σάττι από τα πρώτα της βήματα

Λευτέρης Πανταζής: Γνωρίζει τη Μαρίνα Σάττι από τα πρώτα της βήματα

«Εκεί έβγαινε κι έλεγε ένα τραγούδι, τις Κούπες κι ήθελα να της κάνω παραγωγή. "Θα κάνω εγώ την παραγωγή σου" της είχα πει, αλλά εν πάση περιπτώσει χαθήκαμε. Την αγαπώ, όμως, πολύ γιατί είναι πάρα πολύ καλή τραγουδίστρια, χορεύει, έχει άποψη κι είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο

Πανταζής: Aποκάλυψε για πρώτη φορά ότι είχε σχέση με πασίγνωστη ηθοποιό

Το Ζari όσο το ακούς, σου αρέσει και πιο πολύ. Κάτι έχει και, βέβαια, θα το βάλω στο πρόγραμμα μου», πρόσθεσε ο Λευτέρης Πανταζής στην εκπομπή του Star. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top