Θύμα κλοπής ο Λευτέρης Πανταζής: «Μου άδειασε όλα τα πράγματα»

Το περιστατικό συνέβη στο αεροδρόμιο

Δείτε όσα είπε ο Λευτέρης Πανταζής στη Μαρία Μπακοδήμου

Θύμα κλοπής έπεσε ο Λευτέρης Πανταζής στο αεροδρόμιο. Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου το πρωινό του Σαββάτου, όπου αποκάλυψε το περιστατικό. 

Λευτέρης Πανταζής: Η ευχή στην κόρη του Κόνι Μεταξά πριν τον γάμο της

«Ταξιδεύω κάθε Πέμπτη με μια γνωστή εταιρεία, γιατί τραγουδάω στη Θεσσαλονίκη, κι είναι η δεύτερη κρούση. Η πρώτη ήταν πριν από τρεις μήνες, όταν έχασα ένα μικρό πορτοφόλι με κάρτες μέσα. Ευτυχώς ήταν ληγμένες αυτές οι κάρτες», είπε αρχικά.

«Εγώ δίνω τον σάκο μου στις αποσκευές, γιατί έχω μέσα σπρέι και τα λοιπά. Έχω συνήθως ένα κοστούμι μαζί μου και μια τσάντα με πράγματα που χρειάζομαι. Το κοστούμι το παίρνω μαζί μου, την τσάντα τη δίνω κλειδωμένη στις αποσκευές», σημείωσε.

Ο Λευτέρης Πανταζής «πετάει» συχνά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων

Ο Λευτέρης Πανταζής «πετάει» συχνά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Επειδή είναι η δεύτερη κρούση, θεώρησα σωστό να στείλω e-mail στην εταιρεία. Είχα ένα τσαντάκι Prada μαύρο, ένα μικρό νεσεσέρ, που έχω πράγματα μέσα, το οποίο το άδειασε μέσα στον σάκο μου και κράτησε μόνο το τσαντάκι», αποκάλυψε για το περιστατικό της κλοπής.

«Πήγα στο ξενοδοχείο, πήγα στο δωμάτιο, άνοιξα την τσάντα κι έλειπε το νεσεσέρ. Έκανα εκεί την καταγγελία, γιατί δεν προλάβαινα να πάω το βράδυ στο αεροδρόμιο, γιατί τραγουδούσα. Μου απάντησαν αμέσως, μου είπαν ότι σε 10 μέρες περίπου θα έχουμε απάντηση του τι έχει συμβεί», είπε στο Γεια σου ο δημοφιλής καλλιτέχνης. 

Λευτέρης Πανταζής: Η βραδιά που βγήκαν τα όπλα για μία γυναίκα

«Είναι πολύ περίεργο, γιατί μου άδειασε όλα τα πράγματα και πήρε μόνο το τσαντάκι. Θέλω πρώτα να ακούσω τι έχει να μου πει η εταιρεία και μετά θα δω τι θα κάνω», συμπλήρωσε κλείνοντας ο Λευτέρης Πανταζής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top