Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

Όσα είπε στο Ηappy Day o Μιχάλης Αεράκης για τις Ευρωεκλογές και τον ρόλο του στον Σασμό

O Μιχάλης Αεράκης, ο αγαπητός «παπα- Μιχάλης» του Σασμού κατεβαίνει στην πολιτική και θα είναι πρώτη φορά υποψήφιος, με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, στις προσεχείς Ευρωεκλογές.

Τι τον οδήγησε να πάρει αυτή την απόφαση και τι θα γίνει με τον ρόλο του στη σειρά;

Μιχάλης Αεράκης: Tα Ανώγεια, η γνωριμία με τη σύζυγό του και ο Σασμός

«Τραβώ πολύ κουπί σε όλη μου τη ζωή. Κατάγομαι από μια φτωχή οικογένεια της Κρήτης. Πάντοτε μέσα μου βαθιά είχα τη διάθεση της προσφοράς. Το επάγγελμά μου μου έδωσε αυτό το βήμα, να προσφέρω μέσα από την Τέχνη μου, ό,τι μπορούσα όλα αυτά τα χρόνια και τώρα πια περνάω σε ένα άλλο πεδίο , σε ένα άλλο στίβο μάχης και προσφοράς, που είναι η πολιτική με το Ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Για μένα κίνητρο πολύ υψηλό ήταν  η διάθεση και όποια δύναμη διαθέτω μέσα μου να τη διαθέσω για τη χώρα μου και την πατρίδα μου», εξήγησε αρχικά στο Happy Day ο Μιχάλης Αεράκης. 

Όσο για τον ρόλο του στον Σασμό και αν αυτός θα επηρεαστεί από την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές, απάντησε: «Σασμός δε γίνεται χωρίς τον παπά-Μιχάλη κι επειδή υπάρχει ενδεχομένως μια παραπληροφόρηση, ότι τώρα ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής θα φύγει από τον Σασμό, όχι δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Θα συνεχίσω κανονικότατα, απλά υπάρχουν άλλου είδους δεσμεύσεις, που έχουν σχέση με τα τρέιλερ κτλ. Αλλά τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά».

Σασμός: Ο «παπάς» επιβεβαιώνει τις φήμες για το τέλος της σειράς

Τέλος, ο ηθοποιός εξέφρασε δημόσια τη στήριξή του στον Δημήτρη Παπανώτα. «Πραγματικά λυπήθηκα, άξιζε κάτι περισσότερο. Είμαι δίπλα σου και λυπήθηκα για την τροπή που πήρε το όλο ζήτημα», κατέληξε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top