Η Μπρέντα κι η Ντόνα αποκαλύπτουν πότε και γιατί τελείωσε η φιλία τους!

Όσα είπαν οι πρωταγωνίστριες της σειράς Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς

Δείτε βίντεο για τη Σάνεν Ντόχερτι από το Breakfast@Star

«Τη μια στιγμή ήμασταν φίλες και την άλλη δεν ήμασταν», είπε η Σάνεν Ντόχερτι απευθυνόμενη στην Τόρι Σπέλινγκ

Σάνεν Ντόχερτι: Δίνει όλα της τα πράγματα πριν τον θάνατό της

Οι fans της θρυλικής σειράς των 90s, Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς, έζησαν μια τεράστα έκπληξη με την... επανένωση της «Μπρέντα» και της «Ντόνα». Οι διάσημες πρωταγωνίστριες μίλησαν στο podcast Let's be Clear της Ντόχερτι, για την παλιότερη στενή φιλία τους κι όταν αυτή τελείωσε.

Η Σάνεν Ντόχερτι (Μπρέντα) κι η Τόρι Σπέλινγκ (Ντόνα) σε σκηνή της σειράς Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς

Η Σάνεν Ντόχερτι (Μπρέντα) κι η Τόρι Σπέλινγκ (Ντόνα) σε σκηνή της σειράς Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς

Τα κορίτσια υπήρξαν «αδερφικές φίλες» όταν δούλευαν μαζί στην επιτυχημένη εφηβική σειρά, αλλά η φιλία τους τελείωσε απότομα χωρίς να μπορούν να εντοπίσουν τον λόγο. 

Σάνεν Ντόχερτι: Εξήγησε τον λόγο που απολύθηκε από τη σειρά Μπέβερλι Χιλς

Οι γυναίκες, που πλέον βρίσκονται στα 50 τους, περιέγραψαν ότι στα γυρίσματα της σειράς ήταν πάντα μαζί, ενώ εντόπισαν το «πρόβλημα» στους τότε συντρόφους τους. «Κι οι δύο είχαμε συντρόφους που έγινε μεταξύ τους φίλοι, κι οι δύο είχαν πολλά προβλήματα», είπε η Ντόχερτι. «Ήταν καλύτεροι ο ένας στον άλλο από ό,τι ήταν σε εμάς», πρόσθεσε η Σπέλινγκ, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτουν τα ονόματά τους.

Η Τόρι Σπέλινγκ σε συνέντευξη Τύπου το 2019 για το επαναλανσάρισμα της σειράς BH90210

Η Τόρι Σπέλινγκ σε συνέντευξη Τύπου το 2019 για το επαναλανσάρισμα της σειράς BH90210 /Φωτογραφία AP Images/ Chris Pizzello

Η Σπέλινγκ δεν προσβλήθηκε από το σχόλιο της Ντόχερτι ότι την επηρέασε ο πρώην της, καθώς τόνισε ότι αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα του χαρακτήρα της. Η Ντόχερτι συμφώνησε, προσθέτοντας: «Πάντα επηρεαζόσουν εύκολα. Κι ήταν πολύ απογοητευτικό για μένα γιατί πάντα σου έλεγα, "Ναι, Τόρι, έχεις γνώμη, είσαι έξυπνη, είσαι αστεία, είσαι ταλαντούχα. Σε αγαπούσα και σε σεβόμουν κι ήθελα να πιστεύεις στον εαυτό σου όσο πίστευα εγώ σε εσένα». 

Τόρι Σπέλινγκ: Άλλος άνθρωπος από τις πλαστικές η Ντόνα του Beverly Hills

Η Ντόχερτι είπε ότι πιστεύει ότι η μεταξύ τους ρήξη στο παρελθόν οφείλεται κυρίως στη σχέση της Σπέλινγκ. «Νομίζω ότι ήταν ο σύντροφός σου» της είπε προς μεγάλη έκπληξη της Σπέλινγκ. «Αλήθεια;», απάντησε εκείνη. «Θυμάμαι σε κακοποιούσε προφορικά, σωματικά.... Θυμάμαι όταν πήγαμε στο Μεξικό με τους φίλους μας, με πήρες τηλέφωνο κλαίγοντας από το δωμάτιό σου, ήρθες στο δωμάτιό μου... θυμάμαι συγκεκριμένα να σε κοιτάζω και να λέω ότι πρέπει να το τελειώσεις μαζί του ή θα τον σκοτώσω πραγματικά, δεν μπορώ άλλο να σας βλέπω», περιέγραψε η Σάνον Ντόχερτι.

Κι η Σάνεν Ντόχερτι συμμετείχε στο νέο Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς το 2019

Κι η Σάνεν Ντόχερτι συμμετείχε στο νέο Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς το 2019 /Φωτογραφία AP Images/ Chris Pizzello

Όταν η Σπέλινγκ δεν τον παράτησε, ήταν η αρχή του τέλους για τη φιλία τους.

Η Τόρι Σπέλινγκ κι η Σάνεν Ντόχτερτι είναι και πάλι φίλες!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top