Σάνεν Ντόχερτι: Δίνει όλα της τα πράγματα πριν τον θάνατό της

«Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο για εκείνη αν πεθάνω πριν από εκείνη»

Σάνεν Ντόχερτι

H Σάνεν Ντόχερτι αποφάσισε να πουλήσει ή να χαρίσει τα πράγματά της.

Η ηθοποιός, η οποία πάσχει από καρκίνο του μαστού στο τέταρτο στάδιο, εξομολογήθηκε ότι ο λόγος που την έκανε να πάρει αυτή την απόφαση, ήταν προκειμένου να κάνει πιο εύκολα τα πράγματα για τη μητέρα της, σε περίπτωση που τα πράγματα με την υγεία της δεν εξελιχθούν καλά και πεθάνει.

«Η προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή είναι η μαμά μου», δήλωσε η ηθοποιός κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Δευτέρας του podcast «Let’s Be Clear». «Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο για εκείνη αν πεθάνω πριν από εκείνη» είπε χαρακτηριστικά.

«Επειδή θα είναι τόσο δύσκολο για εκείνη, θέλω άλλα πράγματα να είναι πολύ πιο εύκολα. Δεν θέλω να έχει ένα σωρό πράγματα να αντιμετωπίσει. Δεν θέλω να έχει τέσσερις αποθήκες γεμάτες με έπιπλα», πρόσθεσε.

Πρόσφατα, η ηθοποιός βρέθηκε στο σπίτι της στο Τένεσι για να μαζέψει τα πράγματά της και να τα δωρίσει ή να τα χαρίσει, εγκαταλείποντας παράλληλα το όνειρο που είχε, να μπορεί μια μέρα να ζει στο κτήμα και να φροντίζει άλογα.

«Ήμασταν λοιπόν στο Τενεσί και πακέταρα τα πράγματα εκεί», συνέχισε. «Ήταν πραγματικά δύσκολο και πραγματικά συναισθηματικό, επειδή – σε κάποιο βαθμό – ένιωθα ότι εγκατέλειπα αυτό το όνειρο να χτίσω αυτό το κτήμα και να έχω ένα σπίτι για μένα και ένα σπίτι για τη μητέρα μου και στη συνέχεια να επεκτείνω τον στάβλο».

Η Ντόχερτι πρόσθεσε ότι σχεδίαζε να κατασκευάσει ένα καταφύγιο για άλογα που εγκαταλείφθηκαν από τους ιδιοκτήτες τους επειδή ήταν πολύ μεγάλα σε ηλικία ή επειδή ήταν σε κακή κατάσταση.

Η ηθοποιός εξήγησε ότι το να αφήσει πίσω της το ακίνητο και άλλα υπάρχοντα βοηθάει «να αφήσει πίσω της μια πιο καθαρή, πιο εύκολη μετάβαση» για την οικογένειά της.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία, η Ντόχερτι έμαθε ότι τα υπάρχοντά της δεν της δίνουν τόση χαρά όσο το να δημιουργεί αναμνήσεις με τη μαμά της και τους αγαπημένους της.

«Μου επιτρέπει να κάνω περισσότερα ταξίδια, επειδή βγάζω χρήματα, τα πουλάω», συνέχισε. «Τότε μπορώ να φτιάχνω διαφορετικές αναμνήσεις και φτιάχνω αναμνήσεις με τους ανθρώπους που αγαπώ. Μπορώ να πηγαίνω τη μαμά μου διακοπές επειδή έχω όλα αυτά τα έξτρα χρήματα διαθέσιμα και δεν αντλώ από τα χρήματα που υπάρχουν στην περιουσία μου, τα οποία θα διασφαλίσουν ότι όλοι στη ζωή μου θα είναι τακτοποιημένοι όταν πεθάνω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top