Γκουντάρας για Μενεγάκη: «Αυτή η εξωστρέφεια δεν είναι τυχαία»

Η δήλωση μετά τις φήμες περί επιστροφής της παρουσιάστριας στην πρωινή ζώνη

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί σχετικά με το τι θα κάνει η Ελένη Μενεγάκη τη νέα σεζόν στην τηλεόραση. Μάλιστα τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν την παρουσιάστρια να μετακινείται στην πρωινή ζώνη του Mega.

Μενεγάκη σε Ουγγαρέζο: «Πέρασαν τρία χρόνια, ακόμα με φοβάσαι;»

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» τη συνάντησε στο αυτοκίνητό της με την ίδια να αρνείται ευγενικά να απαντήσει για το τηλεοπτικό της μέλλον. «Γεια σας παιδιά μου, καλό Σαββατοκύριακο», ήταν η λακωνική της απάντηση. 

Το σχετικό απόσπασμα σχολιάστηκε έπειτα από την Κατερίνα Καινούργιου και το πάνελ της, με την Έλενα Πολυκάρπου να αναφέρεται στην έντονη δραστηριότητα της Ελένης Μενεγάκη τις τελευταίες ημέρες στα social media και τον Γρηγόρη Γκουντάρα να επισημαίνει πως αυτή η εξωστρέφεια δεν είναι τυχαία.

Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει άβαφη και αγουροξυπνημένη στο κρεβάτι της!

«Δεν θα απαντούσε το ξέραμε, πάντως ήταν ευγενέστατη», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εγώ πάντως βλέπω – εάν παρατηρήσετε το instagram της – πόσες φωτογραφίες ανεβάζει τις τελευταίες εβδομάδες σε σχέση με ένα μήνα πριν, έχει πολύ μεγάλη διαφορά, έχει μια εξωστρέφεια γενικά η Ελένη Μενεγάκη», πρόσθεσε η Έλενα Πολυκάρπου.

«Ανεβάζει πολύ ωραίες φωτογραφίες, άβαφη, φυσικές.  Για το τηλεοπτικό της μέλλον δεν θα τοποθετηθεί η σεζόν κυλά ακόμα. Αυτή τη στιγμή είναι στο μεσημεριανό, υπάρχει άλλη παρουσιάστρια στο πρωινό. Δεν είναι ωραίο να τοποθετηθεί και δεν το έκανε ποτέ γιατί σέβεται για τους συναδέλφους της», ανέφερε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου.

«Αυτή η εξωστρέφεια δεν είναι τυχαία. Νομίζω έχει σχέση με τη διαδικασία και τις διαβουλεύσεις, τις συζητήσεις, την συνθήκη, την ανανέωση και το τι θα κάνει», κατέληξε ο Γρηγόρης Γκουντάρας. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top