Παντρεύεται ο Νίκος Πολυδερόπουλος: Πότε θα γίνει ο γάμος του;

Έτοιμος για το επόμενο βήμα με τη Βαλασία Συμιακού

Οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Πολυδερόπουλου στο Breakfast@Star μετά την αποχώρησή του από την παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας» 

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος μετά την απώλεια του αδερφού του Παντελή σε ηλικία 26 ετών τα περασμένα Χριστούγεννα, προσπαθεί σταδιακά να επιστρέψει στη ζωή που έκανε πριν συμβεί το τραγικό γεγονός.

Πολυδερόπουλος για τον αδερφό του: «Δεν μπορούμε να μάθουμε από τι έφυγε»

Ήδη πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του OPEN μαζί με την Κατερίνα Γερονικολού, ενώ διανύει μια πολύ όμορφη φάση και στην προσωπική του ζωή με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως με τη σύντροφο του ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, ο γνωστός ηθοποιός και η Βαλασία Συμιακού λογοθεραπεύτρια στο επάγγελμα, σκοπεύουν πολύ σύντομα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το ζευγάρι ζει έναν μεγάλο έρωτα εδώ και τέσσερα χρόνια. 

Πολυδερόπουλος: Ποιος ηθοποιός ζήτησε να τον διώξουν από παράσταση

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος με τη Βαλασία Συμιακού στη βάπτιση του γιου της Ιωάννας Σιαμπάνη και του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου /Φωτογραφία NDP Photo Agency - Νίκος Δρούκας

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος με τη Βαλασία Συμιακού στη βάπτιση του γιου της Ιωάννας Σιαμπάνη και του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου /Φωτογραφία NDP Photo Agency - Νίκος Δρούκας

«Ναι μου αρέσουν τα παιδιά και θέλω να αποκτήσω. Κάποια στιγμή έρχεται η ώρα και σου ξυπνούν ανάλογα ένστικτα. Ο αδελφός μου έχει δύο παιδάκια, το βλέπω με χαρά», εξομολογήθηκε ο Νίκος Πολυδερόπουλος στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα.

«Ναι σκέφτομαι να γίνει μέσα στο 2024 ο γάμος», αποκάλυψε στη συνέχεια.

Ενώ παλαιότερα είχε δηλώσει στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show»: «Για να υπάρξει επιτυχία σε μία σχέση πρέπει να προσπαθείς, να παλέψεις, να χάσεις, να κερδίσεις. Ακόμα κι αν βρεις τι θέλουν οι γυναίκες, δεν πρέπει ποτέ να σταματήσεις να μάχεσαι για τον άνθρωπο που αγαπάς. Έχω προσπαθήσει, προσπαθώ και μα χούμε με έναν τρόπο όμορφο. Τα πάντα θέλουν φροντίδα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top