Πολυδερόπουλος: Ποιος ηθοποιός ζήτησε να τον διώξουν από παράσταση

«Δεν λένε ούτε “γεια” στα παρασκήνια» λέει ο Γεωργιάδης

Οι ηθοποιοί Νίκος Πολυδερόπουλος και Θοδωρής Κατσαφάδος δε θα συνεχίσουν στην παράσταση "Μάρτυρας κατηγορίας" στο θέατρο Άνεσις την επόμενη σεζόν, όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ημέρες.

Πολυδερόπουλος: «Τον αφήνω να ξεδιπλώσει μόνος το υπέροχο ταλέντο του»

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος άφησε να εννοηθεί σε συνέντευξή του ότι υπήρξε συμπρωταγωνιστής που ζήτησε να μην είναι του χρόνου στην παράσταση. Ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης, στην εκπομπή "Πρωινό ΣουΣου", φέρνει στο φως τον πιθανό "ένοχο": τον Θανάση Κουρλαμπά.

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Μάρτυρας Κατηγορίας»

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Μάρτυρας Κατηγορίας»

Φημολογείται πως οι σχέσεις μεταξύ Πολυδερόπουλου, Κατσαφάδου και Κουρλαμπά είναι τεταμένες, με τους δύο πρώτους να μην έχουν καμία επαφή με τον τρίτο, ούτε καν στα παρασκήνια της παράστασης.

Η αποχώρηση των Πολυδερόπουλου και Κατσαφάδου έχει προκαλέσει ερωτήματα και συζητήσεις, με το κοινό να αναρωτιέται για τα πραγματικά αίτια.

«Μεταξύ τους οι ηθοποιό δεν έχουν καμία επαφή. Δεν λένε ούτε “γεια” στα παρασκήνια. Έρχεται κόσμος στο θέατρο και ρωτάει ακόμα και στο ταμείο “ποιος είναι αυτός που το ζήτησε αυτό το πράγμα”», ανέφερε συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου».

Προς το παρόν, ούτε ο Κουρλαμπάς, ούτε η παραγωγή της παράστασης έχουν σχολιάσει τις φήμες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top