Πολυδερόπουλος για τον αδερφό του: «Δεν μπορούμε να μάθουμε από τι έφυγε»

Ο αδερφός του ηθοποιού πέθανε σε ηλικία 28 ετών

To 2023 ήταν η χειρότερη χρονιά για την οικογένεια του Νίκου Πολυδερόπουλου, καθώς «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο αδερφός του Παντελής, έπειτα από ανακοπή καρδιάς.

Αν και έχουν περάσει σχεδόν 4 μήνες από την απώλεια του 28χρονου, οι δικοί του άνθρωποι δεν έχουν μάθει τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Πολυδερόπουλος: Το πρώτο post 3 εβδομάδες μετά τον θάνατο του αδερφού του

Νίκος Πολυδερόπουλος & Παντελής Πολυδερόπουλος /Φωτογραφία NDP

Νίκος Πολυδερόπουλος & Παντελής Πολυδερόπουλος /Φωτογραφία NDP


«Πολλές φορές σε αυτές τις περιπτώσεις αμφιταλαντεύεσαι γιατί είναι άδικο και το αιφνίδιο – να μιλάς με τον αδελφό σου τη μια μέρα και την άλλη να μη μιλάς  και να μην ξέρεις γιατί δεν μιλάς – καλό είναι να το αναφέρω και αυτό…Εμείς ακόμα δεν ξέρουμε γιατί και πώς έγινε αυτό, γίνονται κάποιες διαδικασίες. Στην Ελλάδα που βρισκόμαστε σήμερα πραγματικά ντρέπομαι γιατί εδώ και τέσσερις μήνες δεν μπορούμε να μάθουμε από τι έφυγε ο αδελφός μου…» είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται.

«Ο αδελφός μου έφυγε όρθιος, δεν είχε κάτι, ήταν υγιέστατος. Δεν πρέπει να ξέρω από τι έφυγε; Να μου πει αυτό το κράτος, αυτό το δημόσιο από τι έφυγε ο αδελφός μου, ποιος ευθύνεται για αυτό. Να πάω να κάνω κι εγώ κάποιες εξετάσεις με τα αδέλφια μου να δω τι έχω. Δεν ξέρω ποιον να κρίνω και με ποιον να τα βάλω. Αυτοί που είναι υπεύθυνοι ας κάνουν κάτι να αλλάξουν αυτή τη χώρα», πρόσθεσε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top