Τάνια Τσανακλίδου: Η ηλικία της και το βαθύτερο νόημα του χρόνου που περνά

Η ανάρτηση της ερμηνεύτριας με αφορμή τα γενέθλιά της

Aπόσπασμα από παλαιότερη συνέντευξη της Τάνιας Τσανακλίδου στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ

Τα γενέθλιά της είχε χθες η σπουδαία ερμηνεύτρια, Τάνια Τσανακλίδου. Μάλιστα, με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε την ηλικία της, αλλά και την πραγματική σχέση που έχει με τον χρόνο που περνάει. 

Τάνια Τσανακλίδου/ NDP Έλλη Πουπουλίδου

Τάνια Τσανακλίδου/ NDP Έλλη Πουπουλίδου

Τάνια Τσανακλίδου: «Δεν το ξέρει κανένας, τον άλλο μήνα θα δικαστώ»

Όπως σημειώνει στην ανάρτησή της, την οποία συνόδευσε με μια παλαιότερη φωτογραφία της, η σχέση της με τον χρόνο άλλαξε, όταν αντιλήφθηκε το βαθύτερο νόημα του και το αληθινό του πρόσωπο, αυτό του ελευθερωτή.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Τάνιας Τσανακλίδου, η οποία έγινε 72 ετών:

«Ετών 72... Με αυτά τα λόγια που έγραψα κάποια χρόνια πριν… "Για χρόνια αγνοούσα γιατί τραγουδώ. Ήξερα μόνο ότι δεν γινόταν αλλιώς. Απλώς το άφησα να συμβαίνει. Χρόνια πριν, πατώντας τα σαράντα, η σχέση μου με το χρόνο άλλαξε. Γιατί ο κύριος χρόνος, μου έκανε τη χάρη να μου αποκαλυφθεί με τους ελικοειδείς του κύκλους, με τα σαφή του όρια, τις παγίδες, τις δυνατότητες και τις απαγορεύσεις, αλλά –κυρίως– με το αληθινό του πρόσωπο: αυτό του ελευθερωτή. Τότε κατάλαβα το βαθύτερο νόημα, το αληθινό ζητούμενο της τέχνης μου: για μένα το τραγούδι δεν είναι παρά η νοσταλγία της ελευθερίας. Αυτής που μόνο ο χρόνος επιτρέπει. Στο τέλος του..."».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top