Πάνος Μιχαλόπουλος: Πού ζει και πώς είναι σήμερα ο ζεν πρεμιέ των 80's

Όσα αποκάλυψε για τον δημοφιλή ηθοποιό ο καλός του φίλος, Ηρακλής Τσίκινης

Όσα είπε για τον Πάνο Μιχαλόπουλο, ο καλός του φίλος και διαιτητής, Ηρακλής Τσίκινης, στην εκπομπή του OPEN «Επί τόπου»

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος, ο γοητευτικός ηθοποιός που μεσουρανούσε στον κινηματογράφο τη δεκαετία του ’80, έχει αποσυρθεί εδώ και χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος στα εγκαίνια του καταστήματος του Μέμου Μπεγνή, το 2011/ NDP

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος στα εγκαίνια του καταστήματος του Μέμου Μπεγνή, το 2011/ NDP

Ο καλός του φίλος και διαιτητής, Ηρακλής Τσίκινης, μίλησε στην εκπομπή του OPEN «Επί τόπου» για τη ζωή του ηθοποιού. 

«Τον συνάντησα τυχαία σε μια κοινωνική εκδήλωση στο Κολωνάκι. Μας συνδέει ότι καταγόμαστε από τα ίδια μέρη. Μένει στο χωριό της Μικρομάνης, τα τελευταία χρόνια, που είναι πολύ κοντά στην Καλαμάτα. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και χαίρεται πάρα πολύ για αυτό που ζει εκεί. Ο χρόνος δεν έχει περάσει από πάνω του. Είναι σχεδόν όσο γοητευτικός ήταν. Είναι πολύ εντυπωσιακός άνθρωπος. Εκπέμπει ομορφιά, ευγένεια και καλοσύνη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίκινης.

Βάνα Ραμπότα, Πάνος Μιχαλόπουλος, Ελένη Κρίτα- 2007/ NDP

Βάνα Ραμπότα, Πάνος Μιχαλόπουλος, Ελένη Κρίτα- 2007/ NDP

«Είναι επιλογή του. Του αρέσει πάρα πολύ αυτό που ζει. Δεν έχει να κάνει με απομόνωση. Έχει πάρα πολλούς φίλους. Περνάει αρκετό χρόνο και στην Αθήνα. Απλά, για λόγους που ικανοποιεί το μέσα του, ακολούθησε αυτή τη διαδρομή», είπε ο φίλος του Πάνου Μιχαλόπουλου.

Νίκος Βερλέκης, Σταύρος Παράβας, Πάνος Μιχαλόπουλος στο Θέατρο Χατζηχρήστου, το 1992/ NDP

Νίκος Βερλέκης, Σταύρος Παράβας, Πάνος Μιχαλόπουλος στο Θέατρο Χατζηχρήστου, το 1992/ NDP

«Ο Πάνος Μιχαλόπουλος δε θέλει να επιστρέψει στην τηλεόραση»

«Βέβαια μου ομολόγησε ότι δέχεται πάρα πολλές πιέσεις να επανέλθει είτε στο θέατρο ή σε κάποια σειρά και το σκέφτεται αλλά είναι θέμα δικό του αν θα επιστρέψει. Θα ήταν πολύ καλό να τον ξαναδούμε. Είναι πάρα πολύ υγιής, έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση και μου έκανε εντύπωση. Eίναι μια χαρά και νιώθει ευτυχισμένος» πρόσθεσε ο Ηρακλής Τσίκινης.

Yπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο του 2023, ο Πάνος Μιχαλόπουλος είχε κάνει μια σπάνια δημόσια εμφάνιση σε μαγαζί της Αθήνας. Ο καλός του φίλος, Ηρακλής Τσίκινης, είχε δημοσιεύσει μια κοινή τους φωτογραφία κι έτσι είδαμε τον ηθοποιό, μετά από σχεδόν 12 χρόνια.

Η δημόσια εμφάνισή του τότε, είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου και στη συνέχεια προβλήθηκαν οι πρώτες δηλώσεις του αγαπημένου ηθοποιού, ο οποίος εξήγησε γιατί απέχει εδώ και 12 χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Μετά τη σειρά "Η ώρα η καλή" πήρα συνειδητά την απόφαση να σταματήσω αυτή τη δουλειά. Δεν έχω τίποτα με την τηλεόραση και τους ανθρώπους της. Ίσα ίσα την τιμώ γιατί μου έδωσε πολλά. Μου λένε ότι μέχρι σήμερα οι σειρές που παίζω κάνουν υψηλή τηλεθέαση και ξέρω ότι ο κόσμος μ’ αγαπάει. Είναι όμως για μένα στάση ζωής να μην ξαναβγώ στην τηλεόραση», είχε πει ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος με τον Μιχάλη Ασλάνη, το 1993/ NDP

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος με τον Μιχάλη Ασλάνη, το 1993/ NDP

Ακόμη, είχε εκφράσει την ενόχλησή του με δημοσιεύματα που τον είχαν πεθάνει τρεις φορές. «Αναστατώνουν τον γιο μου και τους δικούς μου. Κάνω μπάνια στη θάλασσα χειμώνα – καλοκαίρι και είμαι πολύ καλά στην υγεία μου», είχε πει ο δημοφιλής ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top