Τζώνυ Θεοδωρίδης - Φωτεινή Τσακίρη: Η φωτογράφιση που προκαλεί αντιδράσεις

Υποδύονται τον «Ιησού» και την «Παναγία»

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Breakfast@Star

Στην κάμερα του Breakfast@Star και τη Μυρσίνη Κοντού μίλησαν ο Τζώνυ Θεοδωρίδης κι η Φωτεινή Τσακίρη, από τα παρασκήνια της φωτογράφησης στην οποία συμμετείχαν για τις ανάγκες του περιοδικού ΚΟΙΤΑ, όπου ποζάρουν ως «Ιησούς Χριστός» και «Παναγία» αντίστοιχα.

«Είναι ένα πολύ ωραίο κόνσεπτ που ελπίζω να πάει καλά. Μου πρότειναν να κάνω τον Ιησού Χριστό. Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους, θα βγει όμως κάτι καλό σίγουρα. Θα το αποδεχθεί ο κόσμος», δήλωσε αρχικά ο Τζώνυ Θεοδωρίδης. 

Τζώνυ Θεοδωρίδης: Για τρίτη φορά μπαμπάς ο ηθοποιός στα 59 του

«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που προκαλώ εύκολα. Είμαι έτοιμος για τα αρνητικά σχόλια, σε αυτή τη δουλειά είσαι πάντα έτοιμος για όλα», τόνισε ο γνωστός ηθοποιός στην κάμερα του Star.

«Είναι μοναδική εμπειρία το να ενσαρκώνεις την Παναγία. Η στιγμή που προσπαθείς να κάνεις έστω και ένα καρέ είναι πολύ ιδιαίτερη και μοναδική. Ανυπομονώ και ελπίζω ο κόσμος να το αποδεχθεί με πολλή αγάπη, γιατί με πολλή αγάπη το κάναμε κι εμείς», ανέφερε από την πλευρά της η Φωτεινή Τσακίρη

Η Φωτεινή Τσακίρη σε σπάνια βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της

«Αντιδράσεις υπάρχουν πάντα για όλα τα θέματα πια. Διανύουμε δύσκολες και περίεργες εποχές, είμαστε όλοι με ακονισμένα νύχια κι έτοιμοι να σχολιάσουμε τους πάντες και τα πάντα», υπογράμμισε.

«Μπορεί κάποιοι να σκανδαλιστούν αλλά μπορώ να διαβεβαιώσω ότι τουλάχιστον οι προθέσεις μας δεν ήταν κακές. Εγώ δεν ένιωσα ούτε μία στιγμή ότι είναι κάτι που προσβάλλει τη θρησκεία. Ίσα-ίσα θεωρώ ότι την υμνεί», κατέληξε στις δηλώσεις της η Φωτεινή Τσακίρη.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top