Παύλος Κοντογιαννίδης στο Στούντιο 4: «Στο παρελθόν μου είχες κάνει κάτι»

Η αντίδραση του Θανάση Αναγνωστόπουλου

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της ΕΡΤ

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Στούντιο 4 ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας ο Παύλος Κοντογιαννίδης. Ο ηθοποιός, στην αρχή, θυμήθηκε ένα περιστατικό που είχε συμβεί κάποτε με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, το οποίο εξιστόρισε, αφήνοντας άναυδο τον δημοσιογράφο

Κοντογιαννίδης: «Με 1.200 ευρώ δεν μπορώ να συντηρήσω ούτε την κόρη μου»

«Δε θα σου μιλάω πολύ, γιατί στο παρελθόν μου είχες κάνει κάτι. Δε θυμάσαι που κάναμε μια εκπομπή. Παναγία μου, σε ένα ξενοδοχείο στη Συγγρού, που μας έδωσαν έναν ολόκληρο όροφο που ήταν άδειος; Ήμασταν εγώ, εσύ, ο φωτιστής κι ο κάμεραμαν. Κουβεντιάζαμε, κουβεντιάζαμε… 

Και πρόσεξε να δεις γιατί έχω πάρει απόφαση να μην κάνω play back εκπομπές. Εκεί ήταν γραμμένη, θα το πω τώρα. Θα το πω για να μην το ξανακάνεις. Με έβαλες στα μαχαίρια με τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Τότε παιζόντουσαν οι Τρίχες (σ.σ. κωμική σειρά στον ΑΝΤ1) και μου λένε κάποιοι φίλοι μου ροκάδες ότι περίμεναν να με δουν και μόλις με έβλεπαν, έφευγα. Και τους είπα ότι αυτός είναι ο ρόλος μου. Και μου είπαν ότι την τρίτη φορά που έφυγα, πέταξαν τις μπύρες στην τηλεόραση.

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης αποκάλυψε γιατί αποχώρησε από τη «Σοπράνο»

Και πάνω σε αυτό κάναμε ένα λογοπαίγνιο και φάνηκε ότι εγώ είπα ότι δεν παίζω…», είπε αρχικά ο ηθοποιός με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή να τον ρωτάει αν ήταν σίγουρα ο ίδιος κι όχι κάποιος άλλος που του έκανε τη συνέντευξη.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου κι ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος έμειναν άναυδοι με την ατάκα του Παύλου Κοντογιαννίδη

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου κι ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος έμειναν άναυδοι με την ατάκα του Παύλου Κοντογιαννίδη

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης πρόσθεσε στη συνέχεια με χιούμορ: «Ο Αλέξανδρος (σ.σ. Ο Αλέξανδρος Ρήγας) θύμωσε τότε, αλλά μετά ξεθύμωσε! Είπε κάτι καλό, ότι “τα λέει αυτά γιατί ενώ είναι μεγάλο ταλέντο, δεν έγινε ποτέ… μαρκίζα”».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top