Μεγάλοι έρωτες ηθοποιών που γεννήθηκαν στα παρασκήνια

Αγαπημένα ζευγάρια που γνωρίστηκαν σε θεατρικές παραστάσεις και σειρές

Ο έρωτας μπορεί να σε βρει εκεί που δεν τον περιμένεις. Το ίδιο συνέβη και σε πολύ γνωστούς ηθοποιούς, οι οποίοι γνωρίστηκαν σε τηλεοπτικά πλατό ή σε πρόβες κάποιες θεατρικής παράστασης.

Είναι σχέσεις που απασχόλησαν τα μέσα ενημέρωσης, σχέσεις που είχαν αίσιο τέλος, σχέσεις που τελείωσαν άδοξα. 

Πέτρος Λαγούτης – Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ 

To ζευγάρι γνωρίστηκε στη σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» όπου πρωταγωνιστεί και είναι μαζί σχεδόν δυο χρόνια. Πλέον δεν κρύβει τον έρωτά του, ενώ ο ηθοποιός έχει αποκαλύψει ότι συγκατοικούν.

Πέτρος Λαγούτης – Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

Φάνης Μουρατίδης – Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους 

Ο Φάνης Μουρατίδης και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. O έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος το 2007 στα γυρίσματα της σειράς «Μπαμπά μην τρέχεις», όπου πρωταγωνιστούσαν. Είναι μαζί 17 ολόκληρα χρόνια και έχουν αποκτήσει δυο γιους, 15 και 14 ετών. Το πρώτο τους παιδί ήρθε στον πρώτο 1,5 μήνα της σχέσης τους!

«Στον 1,5 μήνα της γνωριμίας μας περιμέναμε τον γιο μας. Είμαστε μαζί 16 χρόνια, όπως και να έχει το μέλλον μας, τα χρόνια αυτά από μόνα τους αποδεικνύουν πως δεν έκαναν κακό στη σχέση μας», είχε δηλώσει ο ηθοποιός.

Φάνης Μουρατίδης – Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Μαριάννα Τουμασάτου – Αλέξανδρος Σταύρου 

Το ζευγάρι είναι μαζί 19 χρόνια. Γνωρίστηκε και αγαπήθηκε συμμετέχοντας στη σειρά «Βέρα στο Δεξί» το 2004. Το 2010 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο και το 2013 με θρησκευτικό. 

Η ευτυχία της Μαριάννας Τουμασάτου και του Αλέξανδρου Σταύρου ολοκληρώθηκε όταν ήρθε στον κόσμο το 2011 η κόρη τους Χρυσηίδα - Παναγιώτα.

Μαριάννα Τουμασάτου – Αλέξανδρος Σταύρου 

Θανάσης Ευθυμιάδης – Άννα Ντιμιτρίεβιτς

Η γνωριμία τους έγινε το 2006 στη σειρά του Ant1 «Για την Άννα», με τον ηθοποιό να γοητεύεται από την φυσική ομορφιά της Άννας. 

Το ζευγάρι ξεκίνησε μία όμορφη σχέση η οποία κατέληξε στα σκαλιά της εκκλησίας και σε δύο υπέροχες κόρες, τη Ζωή που γεννήθηκε το 2007 και τη Σόφη, που γεννήθηκε το 2009.

Όπως, μάλιστα, έχει πει και ο ίδιος: «Πάντα έλεγα ότι δεν θα παντρευτώ μοντέλο και ηθοποιό και τελικά παντρεύτηκα και μοντέλο και ηθοποιό. Αλλά είναι ιδιαίτερη. Από τη ζωή μου πέρασαν και άλλες δύο-τρεις ιδιαίτερες γυναίκες αλλά, εγώ δεν ήμουν έτοιμος. Όταν έφτασα στα 40 είπα τί γίνεται εδώ πρέπει να βρεις έναν άνθρωπο να φτιάξεις τη ζωή σου και ήταν το timing τέτοιο που γνώρισα την Άννα».

Θανάσης Ευθυμιάδης – Άννα Ντιμιτρίεβιτς

Νίκος Κουρής – Έλενα Τοπαλίδου 

Η σχέση τους ξεκίνησε πριν 19 χρόνια, όταν ο Νίκος Κουρής πρωταγωνιστούσε στην παράσταση του «Γυάλινου Κόσμου» στο θέατρο Εμπρός και η Έλενα Τοπαλίδου ήταν υπεύθυνη για την κίνηση. 

Απέκτησαν μαζί έναν γιο, τον Πέτρο, ο οποίος σήμερα είναι 15 ετών. Μάλιστα, το ζευγάρι παντρεύτηκε φέτος με θρησκευτικό γάμο μετά από 18 χρόνια σχέσης.

Νίκος Κουρής – Έλενα Τοπαλίδου 

Τάσος Ιορδανίδης – Θάλεια Ματίκα 

Η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης είναι ζευγάρι εδώ και 15 χρόνια. Στις 15 Δεκεμβρίου του 2011 παντρεύτηκαν στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Πειραιά. Το 2013 απέκτησαν τον γιος τους, Δάνο, ενώ το 2016 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Νάγια.

Η Θάλεια Ματίκα σε συνέντευξή της περιέγραψε την μαγική στιγμή της συνάντησης τους. «Η γνωριμία μας έγινε στα 30 μου, όταν ο Τάσος μου τηλεφώνησε, προτείνοντάς μου, καθώς έκανε από τότε δικές του παραγωγές, να συνεργαστούμε στο "Δάσος" του Μάμετ. Έτσι βρεθήκαμε για πρώτη φορά σε επαγγελματικό επίπεδο. Μέχρι τότε δεν τον ήξερα τον Τάσο. Είδα, λοιπόν, ένα πάρα πολύ ωραίο αγόρι που μου είπε πως είναι 26 χρόνων και κάνει θεατρικές παραγωγές. Αυτός είναι τρελός σκέφτηκα που πάει και μπλέκει! Δεν μπορεί να είναι στα καλά του! Μετά, στην πορεία του χρόνου κατάλαβα τι εστί Τάσος. Ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης». 

Τάσος Ιορδανίδης – Θάλεια Ματίκα 

Έφη Μπίρμπα - Άρης Σερβετάλης

Εκείνη σκηνοθέτης, εκείνος ηθοποιός. Η γνωριμία και η σχέση τους καρμική. Από την πρώτη στιγμή, μέχρι και τώρα ζουν και δουλεύουν μαζί. Είναι παντρεμένοι 14 χρόνια. Η Έφη Μπίρμπα έχει μιλήσει για τη σχέση της με τον ηθοποιό: «Νομίζω είναι κοινός τόπος και για τους δύο. Είναι ζητούμενο, δεν πρόκειται για συνθήκη στην οποία καταφεύγουμε. Είναι μια ανάγκη να δουλεύουμε μαζί. Είμαστε εντελώς συμπληρωματικοί, «συν-λειτουργούμε» μέσα στην παράσταση, στη δουλειά, στις πρόβες. Πρόκειται για ένα χτισμένο «κώδικα». Υπάρχει απόλυτη σύμπνοια στην αισθητική βάση των παραστάσεων και, επαγγελματικά μιλώντας, η εκτίμηση που έχω στο πρόσωπο του Άρη φέρει το μεγαλύτερο μέρος της επιθυμίας να συνυπάρχουμε καλλιτεχνικά. Είναι η «μούσα» μου. Είναι ο μηχανισμός που πυροδοτεί την έμπνευσή μου. Μερικές φορές, είναι αναπόφευκτο. Είναι σαν να έχεις στη φαρέτρα σου ένα υπέροχο, πολύτιμο αντικείμενο, το οποίο πρέπει να χρησιμοποιήσεις. Είναι προίκα και είναι, τελικά, μονόδρομος».

Έφη Μπίρμπα - Άρης Σερβετάλης

Χρήστος Λούλης – Έμιλυ Κόλιανδρη 

Ο Χρήστος Λούλης και η Έμιλυ Κολιανδρή ξεκίνησαν την σχέση τους το 2002, ενώ το 2008 αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τα οποία είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Ελενα Μαυρίδου - Δημήτρης Λάλος

Ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη πέντε χρονών, την Άλκηστη. Γνωρίστηκαν σε μία παράσταση στην Επίδαυρο πριν από 9 χρόνια. Σήμερα οι φήμες χωρισμού εχουν φουντώσει με το ζευγάρι να μην τις έχει διαψεύσει, ούτε και επιβεβαιώσει. Το μόνο που έχει συμβεί είναι ότι ο ένας έχει κάνει unfollow τον άλλον στο Instagram.

Aφροδίτη Λιάντου - Αλέξανδρος Σκουρλέτης 

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της σειράς του Mega «Η Γη της Ελιάς» και είναι μαζί τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Μάλιστα, έχει κάνει και το επόμενο βήμα στη σχέση του και συγκατοικεί.

Σμαράγδα Καρύδη – Θοδωρής Αθερίδης

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης είναι ζευγάρι τα τελευταία 20 χρόνια αλλά τα 12 από αυτά ο δεσμός τους παρέμενε «κρυφός», αφού δεν είχε γίνει γνωστός στο ευρύτερο κοινό.

Την «αποκάλυψη» έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε το 2015 στο DownTown, κατά τη διάρκεια της οποίας του είχε «ξεφύγει» ότι συζεί με την ηθοποιό. Μένουν μαζί σε ένα σπίτι με θέα την Ακρόπολη.

Αιμίλιος Χειλάκης – Αθηνά Μαξίμου

Ο έρωτάς τους μετρά πάνω από 18 χρόνια. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2004 στο θέατρο και παντρεύτηκαν το 2006.

«Με την Αθηνά γνωριστήκαμε σε ένα θέατρο που έπαιζε εκείνη και μετά την παράσταση πήγαμε για φαγητό. Φλερτάραμε στον πληθυντικό. Είναι μια αστική ευγένεια που κρατάς με κάποιους ανθρώπους που δεν γνωρίζεις καλά. Ο πληθυντικός ήταν για να ενταθεί το φλερτ, να κρατάμε μια απόσταση μέχρι να έρθουμε κοντά. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και μέχρι τις 7 το πρωί στέλναμε μηνύματα. Στις 9 την πήρα τηλέφωνο και της πρότεινα να συναντηθούμε.  

Νομίζω είναι από τις πιο ωραίες άγρυπνες νύχτες μου. Συναντηθήκαμε το ίδιο απόγευμα. Έπρεπε να κοιμηθούμε στο ενδιάμεσο. Την ήξερα μέχρι τότε σαν μια εξαιρετική ηθοποιό που την είχα δει, μου άρεσε και ήθελα να τη γνωρίσω. Πέρασαν τρία χρόνια όμως από τότε που την είδα μέχρι να τη γνωρίσω» είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο Αιμίλιος Χειλάκης. 

Γιάννης Τσιμιτσέλης – Βάσω Λασκαράκη

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη γνωριζόντουσαν αρκετά χρόνια, ο λόγος όμως για να έρθουν κοντά ήταν η επιτυχημένη σειρά, Πολυκατοικία, όπου πρωταγωνιστούσαν και υποδύονταν ένα ζευγάρι. 

Τον Οκτώβριο του 2013 και λίγους μήνες πριν υποδεχτούν την μονάκριβη κόρη τους, αποφάσισαν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο. Μετά από τρείς μήνες ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Εύα, ολοκληρώνοντας την οικογενειακή τους ευτυχία.

Το 2017 οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, παρόλα αυτά διατηρούν καλές σχέσεις για το καλό της κόρης τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top