Μ. Χρουσαλά: «Αν είσαι μαμά, ξέρω ότι έχεις τον ίδιο κόμπο στο στομάχι»

Το μήνυμα της πρώην παρουσιάστριας για την Κέιτ Μίντλετον

Η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο - Πήγή: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Δύσκολες στιγμές βιώνει η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, καθώς μετά τον βασιλιά Κάρολο και η Κέιτ Μίντλετον διαγνώστηκε με καρκίνο

Κέιτ Μίντλετον: Όσα γνωρίζουμε για τον καρκίνο από τον οποίο πάσχει

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η πριγκίπισσα της Ουαλίας μέσα από ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο. Από εκείνη τη στιγμή δέχεται ένα κύμα αγάπης από το κοινό στα social media. 

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στην Κέιτ Μίντλετον έστειλε και η Μαριέττα Χρουσαλά. Ως μητέρα, μπήκε στη θέση της Πριγκίπισσας αναγνωρίζοντας την αγωνία και τον φόβο που θα ένιωθε μέχρι να ανακοινώσει στα παιδιά της το πρόβλημα υγείας της.

Κέιτ Μίντλετον: «Το κράτησε κρυφό για τα παιδιά της, ντροπή στα τρολ»

«Αν είσαι μαμά, ξέρω ότι έχεις τον ίδιο κόμπο στο στομάχι σου. Ας ελπίσουμε ότι θα αναρρώσει», έγραψε στην ανάρτησή της η Μαριέττα Χρουσαλά, δημοσιεύοντας ένα κολάζ με φωτογραφίες του βασιλικού ζεύγους με τα παιδιά του.

 

«Το πιο σημαντικό, μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις με τρόπο που τους ταιριάζει και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαι εντάξει… Όπως τους έχω πει, είμαι καλά και γίνομαι όλο και πιο δυνατή κάθε μέρα εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ, στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μου», εξομολογήθηκε η Μίντλετον στο απόσπασμα, όπου αποκάλυπτε ότι πάσχει από καρκίνο. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top