Τούνη: Έβγαλε τους επιδέσμους από τη μύτη –Τι απάντησε στα αρνητικά σχόλια

«Η μύτη γιατί είναι τόσο καθοδική; Θα φτιάξει;»

Η Ιωάννα Τούνη μετά την πλαστική επέμβαση που έκανε στη μύτη της προκειμένου να διορθώσει την προηγούμενη που είχε κάνει, αφαίρεσε πλέον τους επιδέσμους.

Ιωάννα Τούνη: Αγόρασε δύο σπίτια στη Θεσσαλονίκη!

Η επέμβαση αυτή - όπως αποκάλυψε η ίδια - της κόστισε περίπου 9.000 ευρώ. Η Ιωάννα ανέβασε βίντεο στο Τik Tok χωρίς τους επιδέσμους και οι διαδικτυακοί της φίλοι σχολίασαν αρνητικά την αλλαγή της.

«Πως έγινε ετσι;», «καλά πες ότι θές... χειρότερα από πριν», «είμαι σίγουρη επειδή σε παρακολουθώ δεν χρειαζοταν να πειράξεις την μύτη σου...μην κάνεις κάτι άλλο», «Η μύτη γιατί είναι τόσο καθοδική; Θα φτιάξει;», «απέτυχε το χειρουργίο μάλλον», «την μύτη την χάλασε,!την προτιμούσα πριν», «Αγάπη μου γιατι έκανες τη μυτούλα σου ετσι», ήταν κάποια από τα σχόλια των followers της.

Μετά τα τόσα αρνητικά σχόλια η influencer αποφάσισε να απαντήσει με νέο βίντεο στο Tik Tok λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Χαίρομαι πάρα πολύ με αυτά τα πολύ ωραία σχόλια. Παιδιά η μύτη μου αυτή την στιγμή είναι μια πολύ πολύ πρησμένη μύτη σκεφτείτε ότι ακόμα κάνω tapping κάθε μέρα για 8 με 10 ώρες που κοιμάμαι και το κρατάω όσο περισσότερο μπορώ. Έχω ακόμα τις μελανιές από την επέμβαση δεν μπορώ καν να ανοίξω το στόμα μου απόλυτα και να χαμογελάσω, είναι μουδιασμένη όλη αυτή η περιοχή, κάνω ρινικές πλύσεις. Αυτή την στιγμή βλέπω περίπου το shape που θα γίνει η μύτη αλλά αυτή την στιγμή είναι πάρα πολύ πρησμένη.
Γενικά σε ένα χειρουργείο παιδιά χρειάζεται υπομονή. Σκέψου ότι η μύτη θα ξεπρήζετε μέχρι κι ένα χρόνο για να φανεί το τελικό αποτέλεσμα. Αυτή την στιγμή είμαστε στις 3 εβδομάδες. Έλεος παιδιά!».
 

@j.touni Είμαι έτοιμη για τα σχόλια 😂❤️ #fyp #foryou #jtouni #touni #tiktokgreece ♬ original sound - MyGreek_Tv🇬🇷
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top