Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Η αποκάλυψη για το διαζύγιο από τον Νίκο Φαράκλα

«Είχα ρωτήσει τη συμβουλή παιδοψυχολόγου»

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή του Mega

Το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σχολίασαν όσα δήλωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος στον Τάσο Ριζόπουλο σχετικά με τον χωρισμό των γονιών του

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Όταν ξεκίνησα διατροφή, μου κόπηκε το γάλα θηλασμού

Αρχικά, η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε: «Τα περισσότερα διαζύγια δεν είναι καλά διαζύγια, μην κάνουμε τόσο πολύ τους πολιτισμένους, μακάρι να ήμασταν. Θες από απειρία, θες επειδή δεν ήμασταν έτοιμοι; Θες επειδή πράγματι η σχέση των δύο γονιών ήταν πάρα πολύ κακή, οπότε δεν μπόρεσαν ούτε αυτό να διαχειριστούν. Είναι πιο λίγοι αυτοί που φτάσανε στο τέλος και το διαχειρίστηκαν τόσο σωστά και κανείς δεν κατάλαβε τίποτα». 

Εδώ και πολλά χρόνια η Ελιάνα Χρυσικοπούλου βρίσκεται τηλεοπτικά στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη

Εδώ και πολλά χρόνια η Ελιάνα Χρυσικοπούλου βρίσκεται τηλεοπτικά στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη

Στη συνέχεια, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου αναφέρθηκε στο δικό της πρόσφατο διαζύγιο από τον Νίκο Φαράκλα: «Είχα ρωτήσει τη συμβουλή παιδοψυχολόγου ενόψει του δικού μου διαζυγίου και μου είχε πει το εξής: “Ένα διαζύγιο ανάλογα με το πώς θα το διαχειριστούν οι γονείς, μπορεί να έχει δύο αποτελέσματα. Ή να συμβεί κάτι στη ζωή του παιδιού, όπως μια απώλεια, αλλά να μην το τραυματίσει ή να συμβεί κάτι απολύτως τραυματικό και να είναι για πάντα βαρίδι στη δική του ψυχολογία"

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «Η Ελένη Μενεγάκη πάντα έδινε συμβουλές»

Αυτό που θα ήθελα να πω για τη συνέντευξη είναι για την αναφορά του στη στενή σχέση με τον πνευματικό του, χαρακτηρίζοντάς τη σχέση αγάπης χωρίς δοσοληψίες. Πιστεύω ότι είναι μη αποδεκτό να λέγεται δημόσια γιατί πάρα πολλοί άνθρωποι λύνουν σοβαρά προβλήματα στους ψυχαναλυτές. Είναι κάτι που φωνάζουμε ότι δεν είναι ταμπού. Δεν ξέρω αν ένας πνευματικός είναι η λύση σε όλα», πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου με τον πρώην σύζυγό της Νικόλα Φαράκλα σε πρεμιέρα το 2018

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου με τον πρώην σύζυγό της Νικόλα Φαράκλα σε πρεμιέρα το 2018 /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top