Ευρυδίκη: «Τον Γιώργο Θεοφάνους τον αγαπάω όσο αγαπάω τον γιο μου»

Οσα δήλωσε η τραγουδίστρια για το διαζύγιό της με τον γνωστό συνθέτη

Δείτε το σχετικό βίντεο από τη συνέντευξη της Ευρυδίκης

Έγινε γνωστή στις αρχές της δεκαετίας του '90, με τον σύντροφό της και μετέπειτα σύζυγό της Γιώργο Θεοφάνους, να υπογράφει τις μεγάλες ποπ επιτυχίες της. Μετά την απόκτηση ενός παιδιού, το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους, έχοντας όμως την καλύτερη σχέση. 

Ευρυδίκη: «Η Βίλλυ έλεγε στα παιδιά, “η μαμά Ευρυδίκη”»

Ο λόγος για την Ευρυδίκη που καλεσμένη στο Καλύτερα Αργά με την Αθηναϊδα Νέγκα το βράδυ της Τρίτης, μίλησε για τη μεγάλη αγάπη που έχει στον πρώην σύζυγό της και πόσο χαρούμενη είναι που έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια

Η Ευρυδίκη γνώρισε τεράστια επιτυχία στις αρχές της δεκαετίας του '90

Η Ευρυδίκη γνώρισε τεράστια επιτυχία στις αρχές της δεκαετίας του '90

«Είναι σημαντικό να βλέπεις κάποιες εικόνες και να χαμογελάς. Με τον Γιώργο Θεοφάνους συμβαίνει πάντα αυτό, ίσως γιατί μας δένουν τα πρώτα μας χρόνια. Είχαμε φύγει φοιτητές στο Λονδίνο. Τα πρώτα μας χρόνια στην Ελλάδα ήταν ένας αγώνας για να καταφέρουμε τους κοινούς στόχους μας, ο γιος μας... Είναι πολλά που μας δένουν. Αυτό που κρατάω μέσα μου είναι η εικόνα του Γιώργου ως το παιδί, ο νέος που γνώρισα, δε θα αλλάξει ποτέ» ανέφερε. 

Πένθος για την Ευρυδίκη: «Η Μαρία μας ''έφυγε'' δυστυχώς»

«Δεν είναι με όλους τους ανθρώπους το ίδιο. Τον Γιώργο τον αγαπάω όσο αγαπάω τον γιο μου. Έτσι τον έχω στην καρδιά μου, άρα δε θα μπορούσα να κρατήσω κάτι αρνητικό. Τα περάσαμε όλα σαν οικογένεια. Με έκανε πολύ ευτυχισμένη που έκανε οικογένεια ο Γιώργος γιατί ξέρω πόσο αγάπη είχε στα παιδιά και πόσο μεγάλη οικογένεια ήθελε. Κάτι που εγώ δεν μπορούσα να προσφέρω γιατί ήμουν εντελώς διαφορετική. Κι αυτό που με ηρέμησε μετά το διαζύγιο, ήταν που βρήκε τον άνθρωπο να το μοιραστεί και να κάνει την οικογένεια που ονειρευόταν», εξομολογήθηκε η Ευρυδίκη.

Ο Γιώργος Θεοφάνους κι η Ευρυδίκη έχουν χωρίσει εδώ και δύο δεκαετίες

Ο Γιώργος Θεοφάνους κι η Ευρυδίκη έχουν χωρίσει εδώ και δύο δεκαετίες /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top