Μαριάντα Πιερίδη: Η πρώτη αντίδραση μετά τα πλάνα με τον νέο της σύντροφο

Τι απάντησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα;»

Σελίδα στην προσωπική της ζωή έχει γυρίσει όπως όλα δείχνουν η Μαριάντα Πιερίδη, μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Κατριβέση.

Μαριάντα Πιερίδη: Με νέο σύντροφο μετά τον χωρισμό της

Η τραγουδίστρια έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός γοητευτικού άντρα και στελέχους μεγάλης εταιρείας με την κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» να απαθανατίζει το ζευγάρι σε τρυφερά ενσταντανέ. 

Μαριάντα Πιερίδη: Ο άνθρωπος που της γνώρισε τον νέο της σύντροφο

Η Μαριάντα Πιερίδη σε τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό της

Η Μαριάντα Πιερίδη σε τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό της

Το πρωί της Παρασκευής (8/3) δημοσιογράφος της ίδιας εκπομπής συνάντησε και ρώτησε τη Μαριάντα Πιερίδη για τη νέα της σχέση με την ίδια να αρνείται ευγενικά να απαντήσει.

«Δεν θέλω καθόλου αυτή τη στιγμή να το συζητήσω. Είναι λάθος το timing να συζητήσουμε κάτι. Γενικά δεν με ενοχλεί να γίνεται ντόρος, ούτε εσύ με ενοχλείς που με ρωτάς. Είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να συζητάω, να μιλάω και να ανοίγομαι, ειδικά όταν περνάω δύσκολα. Προτεραιότητά μου είναι η προστασία του παιδιού, ο πιο σημαντικός παράγοντας. Έχω σκεφτεί να κάνω το καλύτερο για το παιδί μου», είπε αρχικά.

«Η συνεργασία μου με τον πρώην σύζυγό μου δεν ήταν ποτέ εύκολη. Η δουλειά είναι δουλειά. Δεν συζητάμε τι κάνουμε στα σπίτια μας», συμπλήρωσε για τον πρώην σύζυγό της. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top