Ζιζέλ: Τα δάκρυα για το διαζύγιο με τον Μπρέιντι - «Μου δίνετε ένα λεπτό;»

Τι απάντησε για το αν είναι σε θέση να ανοίξει ξανά την καρδιά της

Ζιζέλ: Τα δάκρυα για το διαζύγιο με τον Μπρέιντι - βίντεο Breakfast@Star

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ζιζέλ Μπούντχεν, η οποία θα προβληθεί σήμερα στην εκπομπή «IMPACT x Nightline» του ABC. Στο τρέιλερ όμως που κυκλοφορεί, βλέπουμε την 43χρονη Βραζιλιάνα καλλονή να «λυγίζει», μετά από ερώτηση για το διαζύγιό της με τον Τομ Μπρέιντι, έπειτα από 13 χρόνια γάμου.

 

Ζιζέλ – Τομ Μπρέιντι: Ανακοίνωσαν και επίσημα το διαζύγιο τους

Ειδικότερα, το super model φορτίστηκε συναισθηματικά όταν η διάσημη τηλεοπτική παρουσιάστρια, Ρόμπιν Ρόμπερτς, ανέφερε πως η ίδια στο παρελθόν είχε παρομοιώσει τον χωρισμό της από τον πρώην αστέρα του NFL με τον «θάνατο ενός ονείρου». «Πώς είσαι τώρα;», τη ρώτησε η Ρόμπερτς, με τη Ζιζέλ να απαντά: «Λοιπόν, όταν λέτε…». 

Δεν κατάφερε όμως να ολοκληρώσει τη φράση της, συγκινήθηκε και γύρισε από την άλλη πλευρά ώστε να μην την καταγράφει η κάμερα. Σήκωσε το χέρι της για να καλύψει το πρόσωπό της και είπε: «Συγγνώμη παιδιά. Δεν ξέρω. Μπορώ να έχω ένα λεπτό;».

Στη συνέχεια, το τρέιλερ έδειξε τη Ρόμπερτς να αλλάζει θέμα και να ρωτάει τη Ζιζέλ σχετικά με τη συνεπιμέλεια των δύο παιδιών τους, του 14χρονου Μπέντζαμιν και της 11χρονης Βίβιαν. «Νομίζω ότι υπάρχουν ευκολότερες μέρες από άλλες και μπορώ να ελέγχω μόνο αυτό που κάνω», απάντησε η Ζιζέλ.

Zιζέλ -Τομ Μπρέιντι/ ΑΡ  Photo by Evan Agostini/Invision

Zιζέλ -Τομ Μπρέιντι/ ΑΡ  Photo by Evan Agostini/Invision

Σε άλλη χρονική στιγμή ρωτήθηκε και για το αν θα ήταν σε θέση να ανοίξει την καρδιά της ξανά σε κάποιον, με το μοντέλο να απαντά απλά: «Χμμ». Υπενθυμίζεται ότι δημοσιεύματα τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον εκπαιδευτή ζίου ζίτσου του γιου της, Joaquim Valente.

Zιζέλ: Ποιος είναι ο άντρας που «κέρδισε» την καρδιά της μετά το διαζύγιο

«Εκεί που είναι η καρδιά μου τώρα είναι εκεί που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή. Ζω την αλήθεια μου και δεν απολογούμαι γι' αυτό», είπε στο τελευταίο απόσπασμα της συνέντευξης, που προβάλλεται στο τρέιλερ.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top